NI SNAHE, NI DJECA

Evo tko je od kraljevske obitelji najdraži osoblju

28.08.2018 u 10:21

Bionic
Reading

Kate Midlleton, Meghan Markle, George i Charlotte možda dijele najviše simpatija šire publike, ali ljudima koji puno vremena provode s pripadnicima kraljevske obitelji, kraljevskom osoblju, najdraži je princ Philip

Glumac Matt Smith, koji je glumio vojvodu od Edinburgha u Netflixovoj seriji 'The Crown', u razgovoru za časopis Variety je rekao kako je princ Philip 'onaj kojega svi vole', jer je čovjek iz naroda.

Smith je proučavao princa Philipa zbog svoje uloge u seriji i zaključio kako je nevjerojatno smiješan, vrlo pametan i popularan.

'Od svih u kraljevskoj kući, on je najpopularniji. Razgovarate li s bilo kime od osoblja, shvatit ćete da upravo njega svi vole. U odnosu na ostale članove obitelji, mislim da je on malo više čovjek iz naroda', kaže Smith.

Glumac kaže kako je i kraljevski protokol prema njemu malo labaviji nego prema ostalim članovima kraljevske obitelji.

'Pomalo je buntovan i nestašan pa ni kraljevski protokol nije ustrajavao u potpunosti prema njemu cijeloga života', kaže Smith i dodaje kako misli da je princ Philip vrlo simpatičan i otvoren prema cijelom osoblju da ga zbog toga vole.

  • +10
Princ Philip i kraljica Elizabeta II. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Matt Smith je vojvodu od Edinburgha glumio u prve dvije sezone serije 'The Crown', a u ulozi njegove supruge, kraljice Elizabete II našla se glumica Claire Foy.