ZAJEDNO 70 GODINA

Govor tijela otkriva kakav je odnos najpoznatijeg kraljevskog para

tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U braku su punih 70 godina, a svoju su ljubav započeli još u ranoj mladosti, kad je Elizabeti bilo samo 13 godina. Ipak gotovo nikada ovaj kraljevski par nećemo vidjeti u intimnim trenucima i izmjenjivanju nježnosti, no to ne znači da između njih nema ljubavi

Stručnjakinje za neverbalnu komunikaciju Patty Wood i Blanca Cob analizirale su za jedan britanski list odnos kraljice Elizabete II. i njezinog supruga princa Philipa.

Promatrajući njihov govor tijela došle su do nekih zanimljivih zaključaka. Dugogodišnji supružnici rijetko javno pokazuju bliskost, ali male geste sugeriraju da su i dalje duboko posvećeni jedno drugome.

Kraljica Elizabeta II i princ Philip na dan njezine krunidbe

Kraljica Elizabeta II i princ Philip na dan njezine krunidbe

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Podsjetimo par je u studenom 2017. godine obilježio impresivnih 70 godina braka, ali se njihova međusobna posvećenost nije mijenjala tijekom vremena.

Kraljica Elizabeta i princ Philipp

Kraljica Elizabeta i princ Philipp

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Stručnjakinje ističu kako se na njihovim zajedničkim fotografijama jasno vidi ljubav i prinčevo obožavanje kraljice. Istovremeno kraljica s obzirom na svoj važan status i titulu koju nosi desetljećima osjeća potrebu za nezavisnošću, što princ Philip poštuje.

  • +17
  • +14

Kraljica Elizabeta II i princ Philip

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zato ih u javnim nastupima uvijek gledamo kako hodaju jedno iza drugoga – ona preuzima vodstvo, hoda malo ispred njega, ali nikada ne predaleko ispred. Isto tako iz svih povijesnih snimaka vidljivo je kako 96-godišnjak stalno gleda u kraljicu, kako bi se uvjerio da je sve u redu.

  • +11
  • +8

Kraljica Elizabeta II

Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

No, ono što upućuje da i dan danas nakon toliko godina provedenih u bračnoj zajednici nisu dosadili jedno drugome su česti privatni razgovori koje vode tijekom javnih pojavljivanja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi