značajan detalj

Evo što povezuje hit seriju 'Prijatelji' i film 'Sam u kući'

05.01.2018 u 11:20

Bionic
Reading

Jednu od najpopularnijih serija svih vremena, 'Prijatelje', i obiteljsku komediju 'Sam u kući' mnogi su vjerojatno pogledali više puta, a da nisu primijetili da ova velika ostvarenja povezuje ista stvar. Producenti su se nadali da to nitko neće primijetiti, ali pravi obožavatelji filma i serije ipak su uočili i taj detalj

Zvijezde 'Prijatelja' Monica (Courteney Cox) i Chandler (Matthew Perry) u epizodi iz 2004. godine odlučili su kupiti kuću u predgrađu. Oni koji su baš pažljivo gledali seriju i film stvorili su teoriju prema kojoj je u pitanju dom u kojem su živjeli McCallisterovi, junaci ostvarenja 'Sam u kući'.

  • +17
Serija 'Prijatelji' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako su se Monica i Chandler uselili u kuću u predgrađu New Yorka, a McCallisterovi su živjeli u Chicagu, producentska kuća Vision 22 je objavila video s dokazima da se zaista radi o istoj kući. Ako vam njihov video nije dovoljno uvjerljiv, iz Visiona 22 tvrde kako su razgovarali sa stvarnim stanarima ove kuće, koja se nalazi u Winnetki u Illinoisu, i koji su im potvrdili njihovu teoriju.

  • +8
Sam u kući Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia