LISA KUDROW

Ista kao i prije 23 godine: Za zvijezdu 'Prijatelja' vrijeme kao da je stalo

05.12.2017 u 14:46

Bionic
Reading

Lisa Kudrow, javnosti najpoznatija po ulozi luckaste Phoebe iz kultne serije 'Prijatelji', nakon dugo vremena pojavila se na crvenom tepihu i pokazala da i nakon dva desetljeća od svog zvjezdanog trenutka izgleda jednako mladoliko i sretno

Vitka i visoka u crnom svilenom kombinezonu i sa širokim osmijehom na licu, nakon dugo vremena zablistala je pred mnoštvom fotoreportera ovih dana i glumica Lisa Kudrow. 

Pokazala je pritom kako i u 54. godini izgleda gotovo identično kao i prije duga dva desetljeća, kad smo ju pratili u humorističnoj seriji 'Prijatelji', gdje je utjelovila lik osebujne Phoebe. 

Osim što je svoj stajling prilagodila figuri i dobi, Lisa ga je odlično spojila s prikladnim cipelama i torbicom. Sva u crnom i prepoznatljive plave frizure, od nakita je nosila tek tanku zlatnu ogrlicu. 

  • +15
Lisa Kudrow Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Glumica se inače pojavila na svečanoj humanitarnoj akciji The Trevor Project, koju su uveličale i mnoga druga poznata lica poput Fergie, Julianne Hough, Madison Beer i Kristin Davis.

Projekt se već tri godine bavi problemom mladeži LGBT zajednice. 

'Jako sam sretna što sam ovdje i što mogu podržati ovaj projekt koji je izuzetno važan. Biti tinejdžer je jako teško', poručila je u svom govoru Lisa Kudrow.