KYLIE JENNER

Evo što najmlađoj milijarderki čini najveće zadovoljstvo

15.09.2019 u 12:50

Bionic
Reading

Kylie Jenner, 22-godišnja članica klana Kardashian-Jenner koju je magazin Forbes proglasio najmlađom milijarderkom na svijetu, otkrila je da joj je najveće zadovoljstvo kad dokaže da netko nije u pravu

'Obožavam raditi stvari za koje drugi kažu da ne smijem samo kako bi svima dokazala kako su bili u krivu', rekla je poduzetna Kylie koja je zgrnula silno bogatstvo zahvaljujući svojoj kozmetičkoj liniji.

Čini se da mladoj reality zvijezdi u posljednje vrijeme sve ide od ruke.

U intervjuu za Playboy za koji je snimila i vrući fotosession ispričala je i kako joj je seksualni život još bolji nakon rođenja kćerkice Stormi koju je dobila iz veze s reperom Travisom Scottom.

  • +5
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: NN

Dodala je i kako je je majčinstvo promijenilo te da je puno manje okrenuta sebi nego prije. Kad ne radi, ona i Travis uživaju u svakom trenutku s kćerkicom.

'Vodimo je sa sobom na ručak, igramo se s njom ili smo u bazenu. Stormi jako uživa u kupanju', rekla je najmlađa sestra iz klana Kardashian-Jenner.

Kaže i da je sad opreznija i odgovornija zbog Stormi.

'Moj život je bolji i ispunjeniji zbog nje. Sve se promijenilo, ali na bolje. Manje sam sebična - čak volim mijenjati pelene. Zadovoljna sam kad znam kako je u čistom i da joj je dobro', objasnila je mlada poduzetnica koja je tek prije nekoliko godina lansirala Kylie Lip Kits.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

☁️✨🕊

Objavu dijeli Kylie ✨ (@kyliejenner)

Zanimljivo je kako su se njezini proizvodi rasprodali u samo nekoliko minuta od puštanja u online prodaju, a interes kupaca samo raste. Tvrtka Kylie Cosmetics tako je 2017. ostvarila prodaju od 420 milijuna dolara u samo 18 mjeseci. Za ilustraciju nekim od najpoznatijih kozmetičkih tvrtki za kozmetiku za takvu zaradu su trebala desetljeća.

Kako je ranije objavljeno, procjenjuje se kako će Cosmetics do 2022. godine vrijediti više od milijardu dolara.