BIVŠI ljubavnici

Slavna Kardashianka ponovno u društvu 14 godina mlađeg manekena

24.08.2019 u 12:37

Bionic
Reading

Uz poznate sestre, Kendall i Kylie Jenner, 40- godišnja reality zvijezda Kourtney Kardashian uživala je u poznatom restoranu The Nice Guy u Los Angelesu, a iste večeri tamo se zatekao i njezin bivši ljubavnik, alžirski maneken Younes Bendjima

S 26- godišnjim bivšim alžirskim boksačem i manekenkom Younes Bendjimom, 40- godišnja Kourtney Kardashian prekinula je ljubavnu vezu u kolovozu 2018. godine zbog njegove nevjere, a u večernjem izlasku sa sestrama, reality zvijezda ponovno se susrela s bivšim ljubavnikom koji je neslavno pokušao pobjeći objektivima dežurnih paparazzo fotografa.

Prilikom dolaska u restoran, 40- godišnja Kardashianka i osnivačica lifestyle portala Poosh plijenila je pozornost u smeđoj odjevnoj kombinaciji, a još uvijek je nejasno je li riječ o slučajnom ili planiranom susretu s bivšim odabranikom.

  • +7
Kourtney Kardashian i Younes Bendjima Izvor: Profimedia / Autor: HEDO / BACKGRID

Prvi put u javnosti Kourtney Kardashian i Younes Bendjima ugledani su u svibnju 2017. godine, a navodno su se upoznali na Tjednu mode u Parizu gdje su zajedno proveli noć kada je njezinoj sestri, Kim Kardashian West, u hotelskoj sobi pod oružanom prijetnjom otuđen skupocjeni nakit.

Veza reality zvijezde i 26- godišnjeg alžirskog modela postala je službenom u svibnju 2017. godine kada su viđeni kako izmjenjuju nježnosti na proslavi njegovog rođendana u Cannesu.

Iako je među parom 14 godina razlike, navodno im ona nije smetala, već im je presudilo njegove flertovanje s drugim ženama. Koliko je njihova veza uistinu bila ozbiljna govori i činjenica da se Younes često družio s njezinom djecom koju je dobila iz bivše veze s poduzetnikom Scottom Disickom.