mladi nogometaš

Evo što je Tin Jedvaj napravio odmah nakon povratka iz Rusije

18.07.2018 u 10:29

Bionic
Reading

Mladi reprezentativac Tin Jedvaj u Rusiji je odvojen od svoje obitelji, djevojke Dine Dragije i prijatelja bio 40-ak dana pa je s nestrpljenjem čekao povratak u Hrvatsku. Nakon što je doživio nevjerojatan doček na Trgu i slavlje do dugo u noć s ostatkom momčadi, Jedvaju je samo jedna stvar bila na pameti

Zagrepčanin Tin Jedvaj, koji je svoj najveći uspjeh karijere doživio prije nekoliko dana u Rusiji osvojivši svjetsko srebro, željno je čekao završetak natjecanja kako bi se vratio kući voljenima. No njegov se dolazak kući iznenadno prolongirao zbog nezapamćenog broja ljudi koji su stigli na doček diljem Zagreba.

Zbog toga se i slavlje s ostatkom reprezentativaca odužilo do dugo u noć, a umor na licima naših heroja nije se mogao ne primijetiti. Jutro nakon povijesnog dočeka i slavlja većina je nogometaša provela u zagrljaju svojih voljenih partnerica, a neki su se uputili u rodne krajeve, gdje im se ponovno spremao poseban doček.

Ipak, Tinu Jedvaju samo je jedna stvar bila na pameti. 22-godišnji nogometaš, koji trenutno igra za Bayer Leverkusen, s djevojkom je otišao frizeru kako bi se doveo u red.

Poznati zagrebački frizerski salon objavio je fotografiju našeg vatrenog kako je zaspao čekajući svoj red na šišanje. Čak su se našalili da ga je partnerica natjerala frizeru. Novom frizurom svog dečka pohvalila se na društvenim mrežama i Dina, ponosna na svog uredno ošišanog Tina, koji je usput osvježio i boju kose.