NE KRIJE ZADOVOLJSTVO

Evo što je poručio Johnny Depp nakon presude u svoju korist

01.06.2022 u 22:34

Bionic
Reading

Sud u Virginiji odlučio da je glumica Amber Heard oklevetala svog bivšeg supruga Johnnyja Deppa, kojem je dužna isplatiti 15 milijuna dolara, a nakon što je presuda objavljena oglasio se i glumac

Nakon šestotjednog suđenja u kojem su se mogli pratiti brojna svjedočenja o turbulentnom odnosu bivšeg holivudskog para, porota je presudila u korist Johnnyja Deppa koji ne krije svoje zadovoljstvo.

O svemu se oglasio i na društvenim mrežama s porukom: 'Najbolje tek dolazi i konačno je počelo novo poglavlje. Istina nikad ne nestaje'.

Amber Heard i Johnny Depp Izvor: Profimedia / Autor: BRENDAN SMIALOWSKI / AFP / Profimedia

'Moja odluka da nastavim s ovim slučajem, vrlo dobro znajući razinu pravnih prepreka s kojima ću se suočiti i neizbježan, svjetski spektakl u mom životu, donesena je tek nakon dugog razmišljanja. Od samog početka, cilj pokretanja ovog slučaja bio je otkriti istinu, bez obzira na ishod', objavio je glumac na svom Instagram profilu.

'Govoriti istinu bilo je nešto što sam dugovao svojoj djeci i svima onima koji su ostali nepokolebljivi. Osjećam mir znajući da sam to konačno postigao. Ja sam, i bio sam, preplavljen izljevom ljubavi i kolosalnom podrškom i dobrotom iz cijelog svijeta. Nadam se da je moja potraga da se istina kaže pomogla drugima, muškarcima ili ženama, koji su se našli u mojoj situaciji i da oni koji ih podržavaju nikada ne odustaju. Također se nadam da će se sada pozicija vratiti na nevinost dok se ne dokaže krivnja, kako na sudovima tako i u medijima. Želim odati priznanje plemenitom radu suca, porotnika, sudskog osoblja i šerifa koji su žrtvovali svoje vrijeme da bi došli do ove točke, te svom marljivom i nepokolebljivom odvjetničkom timu koji je odradio izniman posao pomažući mi da podijelim istinu. Najbolje tek dolazi i konačno je počelo novo poglavlje. Istina nikad ne nestaje', objavio je Depp, a njegova je objava vrlo brzo dobila milijune lajkova.

Johnny Depp je tužio Heard za 50 milijuna dolara i tvrdio da ga je oklevetala kada se nazvala 'javnom osobom koja predstavlja obiteljsko nasilje'.

Slavni glumac je nijekao da je udario Heard ili bilo koju drugu ženu i tvrdio da je ona ta koja je bila nasilna u njihovom odnosu, a u njegovu je korist svjedočila i njegova bivša djevojka, poznata manekenka Kate Moss.

Amber Heard (36) je zatim uložila protutužbu za 100 milijuna, rekavši da ju je Depp okaljao kada je njegov odvjetnik njezine optužbe nazvao 'prevarom'.

Porota je na kraju odlučila da glumac treba dobiti 15 milijuna dolara odštete.

Podsjetimo, Depp i Heard vjenčali su se u veljači 2015. Razvod je okončan oko dvije godine kasnije.