NOVI ZAPLET

Predsjednik Warner Brosa svjedočio u sudskoj trakavici i otkrio kako između Amber Heard i Jasona Momoe u 'Aquamanu' nije bilo kemije

25.05.2022 u 13:36

Bionic
Reading

Novi detalji o njezinoj ulozi u hit filmu 'Aquaman' isplivali su na površinu u još jednoj po redu parnici između Amber Heard i Johnnyja Deppa. Glumac je nedavno ustvrdio kako je upravo on zaslužan što je Heard dobila tu ulogu, a evo je o svemu ipak rekla produkcijska kuća

Prije nekoliko dana u sudnici je ustvrdio da je on glavni i odgovorni što je njegova bivša supruga Amber Heard dobila ulogu u prvom nastavku filma 'Aquaman'. Dao je naslutiti kako je povukao veze da Amber zaigra u morskoj franšizi uz bok Jasonu Mamoi. Takve izjave duboko su povrijedile 36-godišnju glumicu, koja se odmah obranila da je ulogu dobila regularnim putem, na audicijama, a sada je čini se poduzela sve kako bi to i dokazala.

O njezinom dobivanju uloge na novom ročištu nije bilo puno rasprave, ali glavni svjedok, Walter Hamada, predsjednik produkcijske kuće Warner Bros. Pictures, putem video veze otkrio je kakvo je bilo njegovo iskustvo rada s glumicom.

  • +3
Amber Heard u 'Aquamanu' Izvor: Profimedia / Autor: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Kazao je da Heard u drugom nastavku filma prvotno nisu uzeli u obzir samo zato jer nije bilo kemije između nje i glavnog glumca, stasitog Jasona Momoe. Uz snimljene kadrove mnogo je toga još trebalo doraditi u montaži da bi film na koncu izgledao kako ga gledatelji pamte.

'Mnogo smo toga morali editirati, pokrete, glazbu, poglede. To nije ništa neobično u svijetu filma. Upravo zbog toga razmišljali smo hoćemo li Heard angažirati ponovno u drugom nastavku i nekoliko tjedana nismo joj javljali odluku', rekao je Hamada.

Na koncu je pala odluka da se njezine scene u drugom nastavku svedu na minimum, kao i odnos s Jasonom Momomom, s kojim nikada nije ostvarila kemiju na ekranu. Bez obira na to Momoa je rad s Heard opisao izuzetno ugodnim te se nije protivio novoj suradnji s njom u drugom nastavku.

Zbog epske sudske bitke s bitke s bivšim suprugom, zapinje karijera Amber Heard. Poslije strelovitog uzleta 2017., kad se pridružila glumačkoj postavi spektakla o superherojima 'Justice League' i potom spominjanom 'Aquamanu' karijera joj stagnira. Sve to potvrdila je na sudu u Virginiji i sama glumica.

Amber Heard i Johnny Depp Izvor: Profimedia / Autor: BRENDAN SMIALOWSKI / AFP / Profimedia