što će reći coleen?

Mirta Šurjak pohvalila se fotografijom sa slavnim nogometašem

28.08.2017 u 13:06

Bionic
Reading

Sportska novinarka Hrvatske televizije jedna je od najpopularnijih novinarki zahvaljujući svom atraktivnom izgledu koji rado naglašava provokativnom odjećom. No ovog puta obožavateljima Mirta Šurjak nije pokazala neko novo seksi izdanje, nego fotografiju sa slavnim nogometašem

Wayne Rooney i njegov Everton u dvije su utakmice prošli Hajduk te izborili Europsku ligu. Utakmicu je na Poljudu pratila i naša novinarka, vatrena navijačica Hajduka.

Mirta Šurjak ni ovog puta nije propustila priliku da se upozna s legendom engleskog nogometa i da pozira s njim za uspomenu. Fotografiju je naravno objavila na svom profilu.

'Mali Rooney i velika Mirta', napisala je sportska novinarka kraj fotografije objavljene na Intagramu. Njezini pratitelji imali su razne komentare, od komplimenata na njezin izgled do kritika.

Little Rooney and Big Mirta😂😂😂

A post shared by Mirta (@mirta.surjak1) on

Osim o nogometnim uspjesima, nedavno se pisalo o bračnom životu Rooneyja. Njegova supruga Coleen požalila se na svakodnevnu borbu s bivšim kapetanom engleske nogometne reprezentacije. Wayne je, kaže lijepa Coleen, potpuno beskoristan kada su kućanski poslovi u pitanju pa sve pada isključivo na nju.

'Mislim da ne koristi previše svoj mozak. Ne mogu se pouzdati u njega', kritizirala je supruga nogometaša.

😀❤️❤️❤️❤️

A post shared by Coleen Rooney (@coleen_rooney) on

  • +4
Mirta Šurjak Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL