podiže temperaturu

Mirta Šurjak pokazala noge i otkrila svoje ljetne planove

27.05.2017 u 14:36

Bionic
Reading

HRT-ova novinarka Mirta Šurjak, čini se, spremna je za ljeto. Zahvaljujući visokim temperaturama u Dalmaciji, zgodna Splićanka već se naveliko šeta u ultrakratkim modnim kombinacijama, a za tportal je ususret još toplijim danima ispričala kako ih namjerava provesti te kako najradije koristi svoje slobodne ljetne dane

'Ljeto ne da volim, nego obožavam jer sam dite Mediterana. Sol u kosi i sunce na koži pune me dodatnom energijom. Koliko god me zima 'ubija', toliko me ljeto hrani, podiže energetski. Nije mi problem funkcionirati ni raditi ni na 40 stupnjeva. Toliko volim ljeto da ja već čim prođe Božić, počnem govoriti - evo, sad će lito', ispričala nam je Mirta.

Svoje obožavatelje oduševila je novim fotografijama na svom profilu na Instagramu, na kojima je u ljetnom izdanju. Iako njen profil na Instagramu vrvi fotografijama na kojima pokazuje ili svoje duge noge ili bujni dekolte, u seksi crnoj haljini temperamentna Splićanka ovoga puta je pokazala oboje.

Ovo ljeto, kao i svako posljednjih šest godina, za nju će biti radno.

'Ima zaista puno posla i sportskih projekata da bih mogla otići na godišnji. Počinje HNL, europske pretkvalifikacije Hajduka, Sinjska alka u kolovozu, tako da si zaista ne mogu i ne želim priuštiti godišnji jer bi ga bilo krajnje neprofesionalno uzimati u 'špici sportske sezone'. Stoga ću se odmoriti 10-ak dana sada krajem svibnja i u lipnju i iskreno, prvih nekoliko dana samo ću spavati i odmarati jer sam zaista proteklih tjedana, pa i mjeseci, bila u pogonu od 0-24. Uz to, u sportskom programu rijetko ima predaha i vikendom, budući da su sva sportska događanja upravo vikendima. Ali ne žalim se, jer volim ovaj posao i navikla sam se već da mi je subotom i nedjeljom najviše posla. No, da se vratimo godišnjem u lipnju, provest ću i nekoliko dana u inozemstvu, jer jako volim putovati', otkrila je.

A post shared by Mirta (@mirta.surjak1) on

'U srcu ljeta 'ukrast' ću jedan vikend oko Velike Gospe i provesti ti ga na mome Hvaru u obiteljskoj kući i to mi je prava relaksacija, jer me moji dočekaju kao kraljicu. Paze me, maze me, dvore, hrane što bi mi Dalmatinci rekli najboljim ribljim 'bokunima' s gradela i to mi hrani i dušu i tilo. Ali i moje radno ljeto u Splitu ima svojih čari. Skoro svako jutro prije posla otplivam pola sata na nekoj od obližnjih plaža na Marjanu, što mi daje posebnu energiju i elan za cijeli radni dan. Navečer nakon posla spustim se do grada na piće i večericu s prijateljicama. Split je prekrasan ljeti, život se preseli na ulice, pun je turista, pun događanja, odlične gastronomske ponude i zaista uživam i to svoje radno ljeto. Netko bi se možda žalio što mora raditi cijelo ljeto, ali meni je baš lijepo, zato što u svemu nalazim neku skrivenu ljepotu', ističe Mirta.

A post shared by Mirta (@mirta.surjak1) on

Za nju je sezona kupanja odavno otvorena.

'Bućnula sam se već ima dva i pol tjedna. Hrabra sam bila, moram priznati, neki su me čak i u čudu pogledavali, jer more baš nije bilo najtoplije. Ali ja sam neustrašiva osoba, nisam od onih koji po pola sata ulaze u more kroz plićak. Ja lijepo skočim pa što bilo. A bilo mi je super, plivala sam dobrih pola sata i evo me, hvala Bogu, živa i zdrava, nisam pokupila upalu pluća', smije se zgodna HRT-ovka.