INKOGNITO IZLASCI

Evo kako zapravo izgleda bračni život Meghan Markle i princa Harryja

15.09.2018 u 13:37

Bionic
Reading

Kad su u pitanju službena pojavljivanja, Meghan Markle i odrađuje ih s lakoćom i širokim osmijehom na licu, a o njezinim stajlinzima danima se piše, no lijepa glumica puno više truda ulaže kad su u pitanju neformalni svakodnevni izlasci i trudi se da oni prođu 'ispod radara'

'Većinu vikenda provodi na selu u Cotswoldsu s Harryjem. Kad izlazi to je obično zbog satova pilatesa ili frizeru, a tad izlazi inkognito sa šiltericom na glavi', rekao je izvor za magazin People.

Bez obzira nalazila se u Nottingham Cottageu u Londonu ili na vikendici u Cotswoldsu, novopečena vojvotkinja uspijeva proći nezamijećeno. Uglavnom kupuje namirnice u obližnjem dućanu koji se nalazi pet minuta vožnje od Kensingtonske palače, a tamo u šoping odlazi i njezina šogorica Kate Middleton.

Otkako se preselila u Veliku Britaniju i ušla u najmoćniju kraljevsku obitelj na svijetu, američka glumica morala se priviknuti i na potpuno drugačiji način života. Zgodna djevojka iz Kalifornije u međuvremenu je morala svladati kraljevski protokol koji nalaže stroga pravila ponašanja, odijevanja i komuniciranja.

'Svakodnevno si pod povećalom javnosti, a stvari koje je navikla raditi u Americi, s tim danima je gotovo. Slobodno se reći da je udajom dobila najveću glumačku ulogu u životu', kaže Ken Wharfe, bivši tjelohranitelj princeze Diane.

  • +41
Meghan Markle - svi stajlinzi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Meghan Markle svakodnevno uči nešto novo o kraljevskom protokolu, a koliko ga je usavršila vidjet će se uskoro, kad u listopadu mladi bračni par krene u službeni posjet Australiji i Novom Zelandu. Turneja će trajati 16 dana i posjetit će Australiju, Fidži, Tongu i Novi Zeland, a od 20. do 27. listopada boravit će u Melbourneu gdje se održavaju Invictus igre namijenjene vojnim invalidima, a čiji je začetnik princ Harry.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Time će obilježiti i točno godinu dana od prvog zajedničkog pojavljivanja na Invictus igrama u Torontu. U proteklih godinu dana u njihovom životu promijenilo se puno toga. Meghan je trebala konačno zbogom glumi, preselila se u London i udala. Par trenutačno živi u kućici su klopu Kensingtonske palače, a uskoro bi se trebali preseliti u stan odmah pored princa Williama i Kate Middleton. Društvo im prave Meghanin bigl Guy kojeg je sa sobom dovela iz Kanade, a nedavno su postali vlasnici još jednog ljubimca, labradora Oza.

  • +7
Meghan Markle i princ Harry poljupci u javnosti Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Jedino mjesto koje lijepa vojvotkinja redovito posjećuje je dućan Whole Foods, koji je pet minuta udaljen od Kensingtonske palače što joj omoguće da brzo uđe, obavi što treba i izađe bez da je itko primijeti', dodaje izvor.

  • +17
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No to ne znači da bračni par vrijeme provodi stalno u kući. Poznato je da posjećuju londonski klub Soho House s vremena na vrijeme, a vikendima odlaze na svoje seosko imanje u Cotswolds.

'Upravo u Cotswoldsu provode više vremena nego što ljudi pretpostavljaju. Puno su češće na selu nego u Londonu i uživaju u bračnom životu daleko od svih', piše Vanity Fair.

  • +7
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.