FACA IZ 'SEKSA I GRADA'

Evo kako je šarmantni TV zavodnik dobio ime

30.06.2017 u 06:38

Bionic
Reading

Hit serija s kraja 90-ih godina prošlog stoljeća, uz koju su odrastale mnoge generacije i nakon 13 godina od prve epizode uvijek uspije iznenaditi nekim od još skrivenih i neobjavljenih detalja. Većina je seriju pratila zbog fatalnog odnosa Face i Carrie, no složit ćete se nitko se zapravo bez dubljeg razmišljanja ne može sjetiti kako se 'Mr. Big' zapravo zvao u seriji

Pravi obožavatelji ove kultne serije, možda će se sjetiti trenutka kada Carrie ispadne iz ruke njezin mobitel dok na ekranu svijetli ime John koji joj šalje poruku: 'Upravo sam otišao, John' 

Spomenuti trenutak dogodio se pri samom kraju finalne epizode i gledateljima je tada napokon postalo jasno da se pod imenom John zapravo krije fatalni ljubavnik kojeg smo tijekom cijelog serijala znali pod nadimkom Faca.

Michael Patrick King izvršni producent serije otkrio je nedavno kako su mnogi suradnici ostali u šoku nakon što je obznanio da će se saznati Facino ime gledateljima.

'Da, moramo otkriti njegovo ime jer sada je on onaj pravi', prisjetio se tadašnje odluke te objasnio kako je izabrao baš ime John.

'Ako mu već dajem ime želim da to bude neko tipično američko ime i sinulo mi je John i to je bilo to' rekao je između ostalog producent kojeg je serija proslavila.

Čini se kako se oko ovog iznimno bitnog lika i uloge događalo mnogo rasprava. Nedavno je tako otkriveno i kako danas omiljenog Facu nije uopće trebao glumiti šarmantni Chris Noth već Alec Baldwin.

Autor: Youtube