chris noth

Nekada je bio Faca iz 'Seksa i grada', a ovako izgleda danas

02.05.2017 u 11:18

Bionic
Reading

Hit serija s kraja 90-ih godina prošlog stoljeća, uz koju su uživale mnoge generacije, postavila je mnoge modne trendove. No većina žena seriju 'Seks i grad' gledala je ipak zbog Face, odnosno glumca Chrisa Notha i njegova odnosa s glavnom glumicom Sarah Jessicom Parker. On danas ima 62 godine, no i dalje svojim šarmom osvaja sve

Iako se glumom počeo baviti još na fakultetu te je snimio mnoge filmove i serije, tek je ulogom Face u hit seriji 'Seks i grad' postigao neviđen uspjeh. Danas 62-godišnji Chris Noth i dalje glumi, no godine su učinile svoje. Njegova tamna kosa odavno je prošarana sijedima, a pustio je i brkove.

@whitegirlmovie premier. In theaters September 2nd.

Objavu dijeli Chris Noth (@chrisnothofficial)

Mnoge žene razočarao je 2012. godine, kada se oženio Tarom Wilson, s kojom je dobio danas osmogodišnjeg sina Oriona Christophera. Bez obzira na sve, još uvijek osvaja šarmom, baš kako je krajem 90-ih osvojio sve pojavivši se kao velika ljubav Sarah Jessice Parker u 'Seksu i gradu'.

Chris Noth je nakon uloge u 'Seksu i gradu' sedam godina snimao seriju 'Dobra žena', a njegov posljednji film je 'White Girl', snimljen lani.

Spring break for my son... Daddy day for me.

Objavu dijeli Chris Noth (@chrisnothofficial)

Chris Noth i Sarah Jessica Parker u seriji 'Seks i grad' Autor: Youtube