život kao sapunica

Evo kako danas izgleda Turkinja iz serije 'Ezel' za kojom su svi tragali nakon teškog potresa

28.05.2024 u 12:02

Bionic
Reading

Cansu Dere koja se proslavila ulogama u serijama 'Sila' , 'Ezel', 'Nevjera', 'Sulejman Veličanstveni', 'Gorka ljubav', 'Majka' godinama svrstavaju na liste najvećih svjetskih ljepotica. Ljubavna izdaja koju je doživjela više puta uvelike je odredila njen život budući da se posvetila karijeri i postala jedna od najbolje plaćenih turskih glumica

Prije nego što je postala glumica Cansu Dere bila druga pratilja na izboru za Miss Turske 2000. Neko vrijeme je bila uspješan model u Turskoj i Parizu, gdje je živjela dvije godine.

Na Sveučilištu u Istanbulu tri je godine studirala arheologiju, no nije diplomirala.

'Od malih nogu su me zanimali povijest i arheologija te književnost i povijest umjetnosti. Žao mi je što nisam diplomirala, posebno zbog roditelja koji su toliko ljubavi i pažnje uložili u mene. Bili su očajni kad sam postala manekenka jer je to prema njihovu mišljenju potpuno besmislen posao, i apsolutno su u pravu. Ljepota sama po sebi je precijenjena: kakva vam korist od lijepog lica ako ono krije prazninu u duši i glavi', izjavila je.

Prije serije 'Ezel' koji ju je proslavio, pojavila se u filmu 'Yandim Ali: Posljednji osmanlijski kauboj'. Svojevremeno je rekla da obožava glumu, ali ne i slavu jer na javnom mjestu je nema ni pet sekundi mira. Svaka njezina riječ i svaki postupak je, kaže pod povećalom pa je tako ponekad naporno živjeti, no kad bolje razmisli, 'to je mala cijena koju treba platiti za sve dobro što joj gluma donosi'.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

U karijeri joj nije naštetio ni skandal budući da se 2014. našla u velikim problemima sa zakonom. Turska policija sumnjičila ju je za suradnju s narkodilerima te joj je prijetila zatvorska kazna. U sve je bio upetljan njezin kolega iz serije 'Ezel', Kenan Imirzalioglu koji je osumnjičen za preprodaju droge, a od kojega je ona navodno ilegalno nabavljala tablete protiv depresije. Cansu Dere su povezali s njim jer su se svaki dan čuli telefonom. Razgovarali su kratki i u šiframa, a nalazili su se na tajnim lokacijama.

  • +3
Cansu Dere Izvor: EPA / Autor: Guillaume Horcajuelo

Nije imala sreće u ljubavi. Godine 2009. se trebala udati za komičara Cema Yilmaza, no on se zaljubio u njezinu najbolju prijateljicu Ahu Yagtu s kojom je Cansu na početku karijere nosila modne revije. Za nju se vjenčao i s njom dobio dijete, no sreća nije potrajala ni tri godine, a kada joj se Cem pokušao kasnije vratiti, njoj to više nije bilo ni na kraj pameti.

Kasnije je počela vezu sa svojim menadžerom Cemom Aydinom, no on je imao ljubavnu aferu s drugom ženom. Nakon ta dva, medijski jako popraćena, ljubavna brodoloma, Cansu je odlučila svoju privatnost držati podalje od očiju javnosti. Prije godinu dana turski mediji su pisali da već duže vrijeme ljubi osam godina mlađeg kolegu Metina Akdulegera.

Na najgore se sumnjalo kada je nestala nakon razornog potresa koji je 6. veljačeprošle godine pogodio Tursku i Siriju. Nije se oglašavala poslije tragedije koja je zadesila njezinu zemlju. Ubrzo su se na društvenim mrežama pojavile snimke na kojima se moglo vidjeti kako slavna Turkinja pomaže ljudima koji su ostali bez svojih domova.

Cansu se danas može pohvaliti statusom influencerice i ambasadorice mnogih poznatih brendova, što dodatno povećava njezin ionako raskošan iznos na bankovnom računu.

sve osim nogometa

Učitavanje...