iznenadio transformacijom

Evo kako danas izgleda miljenik mnogih žena iz serije 'Sulejman Veličanstveni'

13.06.2024 u 15:14

Bionic
Reading

Markantni turski glumac Burak Ozcivit, koji se proslavio ulogom u seriji 'Sulejman Veličanstveni' te kao Kemal u seriji 'Bit ćeš moja', zbog nedavno objavljenih fotografija dao je naslutiti da je promijenio imidž

Najpoznatiji brk među turskim glumcima definitivno je njegov. Ovaj Turčin, zvijezda telenovele 'Sulejman Veličanstveni', svojedobno je izabran za najboljeg turskog modela, a na svjetskom izboru zauzeo je drugo mjesto.

Burak Ozcivit pokazao je fotografije na kojima se može vidjeti da je pustio bradu i kosu, a čini se i da je dobio pokoji kilogram viška. Zadnji put je pustio kosu te prestao brijati brkove i bradu 2018., kada su mu se zaredali poslovni neuspjesi, obiteljski problemi, ali i bolest punca. Kako je tada izjavio, pao je u depresiju te se povukao iz javnosti.

Zahvaljujući statusu megazvijezde i seks-simbola, izgradio je pravo malo poslovno carstvo, a u privatnom životu uživa u ljubavi s glumicom Fahriye Evcen. Upoznali su se 2013. na snimanju serije 'Dnevnik ljubavi' te su ubrzo uplovili u vezu.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Vjenčali su se 2017. godine na romantičnoj ceremoniji u Turskoj, okupivši tada najveće zvijezde tamošnje scene. Često su pod povećalom javnosti, a više puta se pisalo i da je glumac nevjeran supruzi s kojom ima dvoje djece.

Burak Ozcivit Izvor: EPA / Autor: KIM HEE-CHUL