broje sitno

A pisalo se da se razvodi: Bali-Beg se pohvalio fotografijom trudne supruge

28.12.2022 u 15:20

Bionic
Reading

Jedan od najpopularnijih turskih glumačkih zvijezda, domaćoj publici najpoznatiji po ulozi markantnog Bali-Bega u seriji 'Sulejman Veličanstveni' te povijesnoj drami 'Osman I.' i njegova supruga čekaju svoje drugo dijete. Sudeći po fotografijama, beba bi im se mogla roditi vrlo skoro

Premda se dosta pisalo o navodnim krizama u njihovom braku, oni su to demantirali te u listopadu obznanili najradosnije vijesti. Burak Özçivit i njegova supruga Fahriye Evcen drugu trudnoću su dugo skrivali.

No, jedan od najzgodnijih glumaca na svijetu odlučio je sa svijetom podijeliti neke trenutke iz trudničkih faza Fahriye koju se može vidjeti u bijeloj uskoj haljini koja je istaknula njen poveći trudnički trbuh. Iste fotografije podijelila je i sama Fahriye, a kako su oboje pored njih stavili plavo srce, nagađa se da par očekuje sina.

Podsjetimo, upoznali su se 2013. godine na snimanju serija, a u braku su od 2017. godine. Zajedno imaju sina Karana kojeg su dobili 2019. godine. Dodajmo i da se 2020. godine pisalo o tome kako se Burak i Fahriye rastaju. Iste godine živjeli su u strahu od prijetnji otmicom. Prijetnje su stigle od pripadnika turskog kriminalnog miljea s kojima ima problema otkako je kupio luksuznu vilu nedaleko od Istanbula nakon što su on i supruga saznali da čekaju prvo dijete.

  • +3
Burak Özçivit Izvor: EPA / Autor: KIM HEE-CHUL