izazvao matthewa perryja

Kanadski se premijer želi osvetiti slavnom glumcu

03.04.2017 u 12:22

Bionic
Reading

Prošlo je više od 35 godina otkako je u jednoj kanadskoj osnovnoj školi Matthew Perry istukao Justina Trudeaua, i to iz čiste ljubomore. Holivudski glumac tog se događaja prisjetio nedavno gostujući kod Jimmyja Kimmela, a sada mu je i kanadski premijer uzvratio putem Twittera pozvavši ga da iskušaju snagu u ringu

Nakon što je prošlog mjeseca glumac Matthew Perry, kojeg televizijski gledatelji pamte po ulozi Chandlera Binga u hit seriji 'Prijatelji', priznao tijekom intervjua kod Jimmyja Kimmela kako je u djetinjstvu bio zlostavljač, priča je dobila nastavak ovog vikenda.

Naime, Perryjeva je žrtva u osnovnoj školi bio ni manje ni više nego aktualni kanadski premijer Justin Trudeau. 'Moj prijatelj Chris Murray, koji je također išao sa mnom u peti razred u Kanadi, podsjetio me da smo tada prebili Justina Trudeaua. Zajedno smo ga istukli. Mislim da je razlog bio taj što je on bio uspješan u nekom sportu koji nama nije išao. To je bila čista ljubomora', izjavio je Perry.

Baš na 1. travnja, odnosno 1. april, dan kada se zbijaju šale, Trudeau je objavio novi status na Twitteru: 'Puno sam razmišljao o tome i, znate što, tko nije želio udariti Chandlera? Što misliš o novom meču, Matthew Perry?' Je li to mislio zaista ozbiljno, ili je to bila prvoaprilska šala, vjerojatno će se uskoro doznati.

Matthew Perry kod Jimmyja Kimmela Autor: Youtube