ona je sve otkrila

Ovako je trebala izgledati legendarna uvodna špica 'Seksa i grada'

03.04.2017 u 11:04

Bionic
Reading

Nakon što su svoje obožavatelje godinama držali u uvjerenju da je hit serija trebala biti upravo takva kakva je emitirana, glavna glumica 'Seksa i grada' Sarah Jessica Parker na svom je profilu na Instagramu otkrila neke nove informacije o tome

Još jedna serija iz devedesetih, uz koju su odrastale generacije, ali i s čijim su se likovima poistovjećivale mnoge single djevojke diljem svijeta, ovih dana čest je gost na internetskim portalima. Naime, otkriveno je da je serija 'Seks i grad', koja je započela s emitiranjem 1998. godine, trebala sasvim drugačije izgledati, barem kada je riječ o uvodnoj špici.

Lost footage. The alternate and never used title sequence from "SATC" A really nice memory. X, SJ

Objavu dijeli SJP (@sarahjessicaparker)

Glavna glumica Sarah Jessica Parker na svom je profilu na Instagramu objavila video koji dosad nije ugledao svjetlo dana, a koji njezinim obožavateljima prikazuje kako je zapravo trebala izgledati legendarna uvodna špica. Naime, u emitiranoj verziji Sarah Jessica Parker ponosno se šeće ulicama New Yorka, a nakon što ju pošprica autobus koji prolazi u tom trenu, ona na njemu ugleda svoju fotografiju i ostaje zatečena.

U originalu je popularna Carrie Bradshaw trebala uganuti nogu ispred autobusa i onda ugledati sebe na njemu.

Uvodna špica 'Seksa i grada' Autor: Youtube