U CRVENOM BIKINIJU

Zvijezda filma '50 nijansi sive' neprepoznatljiva na plaži

03.04.2017 u 11:56

Bionic
Reading

Nakon što je prošlog mjeseca u Berlinu završeno snimanje trećeg nastavka blockbustera '50 nijansi sive', glavna glumica, 27-godišnja Dakota Johnson otišla je na zasluženi odmor. Odjevena u crveni bikini, pogled je sakrila iza sunčanih naočala i slamnatog šešira kako bi u anonimnosti mogla uživati s prijateljima na plaži u Miamiju

Čini se da joj se siva boja itekako zamjerila jer 27-godišnja glumica Dakota Johnson koristi svaku priliku da odjene nešto u jarkoj boji. Tako je bilo i ovih dana u Miamiju, u kojem se zvijezda blockbustera '50 nijansi sive' odmara u društvu prijatelja.

Kći legendarnih glumaca Dona Johnsona i Melanie Griffith odlučila se za crveni bikini, a pogled je sakrila iza velikih sunčanih naočala i slamnatog šešira s velikim obodom. I ne sliči ni najmanje na Anastasiju Steele, glavnu zvijezdu trilogije '50 nijansi'.

'Spremna sam za nove projekte. Možda ću ponovno raditi neke seksi stvari, a možda će to biti sasvim nešto drugačije, no znam da sam spremna krenuti dalje', rekla je nakon snimljenog trećeg nastavka filma, čije se prikazivanje tek očekuje.