UZBUĐENJE RASTE

Evo kakav plasman predviđaju kladionice našem predstavniku Roku Blaževiću

11.03.2019 u 19:58

Bionic
Reading

Raste euforija uoči ovogodišnjeg Eurosonga gdje će nas predstavljati Splićanin Roko Blažević, a ako je suditi prema trenutačnom poretku na kladionicama, naš predstavnik ne stoji baš najbolje

Iako će se trodnevno natjecanje održati za otprilike dva mjeseca u Tel Avivu, već vlada veliko uzbuđenje na kladionicama gdje je zasad veliki favorit Nizozemac Duncan Laurence. Na drugom mjestu je Rusija (Sergey Lazarev), a treća je Švedska (John Lundvik), predviđa stranica eurovisionworld.com.

  • +13
Roko Blažević Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL

Vrlo visoko popeo se i ovogodišnji talijanski predstavnik Mahmood s pjesmom 'Soldi' koji je izazvao podijeljene reakcije u Italiji nakon pobjede.

Nažalost, Roko koji izvodi baladu 'The Dream' zasad ne stoji najbolje na kladionicama gdje se našao na samom dnu ljestvice sa samo 1 posto šanse za pobjedom, piše Slobodna Dalmacija.

Iako prvi put ove godine bio na Dori, Roko već ima glazbeno iskustvo. Tako je sa 16 godina pobjedio u srpskom talent showu 'Pinkove Zvezdice', da bi godinu dana kasnije gotovo podjednak uspjeh ostvario na RTL-ovom showu 'Zvijezde', gdje je zauzeo visoko drugo mjesto, odmah iza Ilme Karahmet, dok je odmah iza njega bila 16-godišnja Lorena, koja mu je i sinoć bila zapravo najveća konkurencija.

Roko Blažević - The Dream Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Njegov mentor Jacques Houdek ne krije kako puno očekuje od Roka.

'Imao sam vrlo jasnu viziju, baš kao što i kad sam imao priliku predstavljati Hrvatsku. Tako sam i sada kada sam prvi put čuo Roka rekao: 'On je čudo koje svijet treba čuti!', poručio je nakon Rokove pobjede Jacques Houdek i dodao kako očekuje od njega da bude u top 3.

Podsjetimo, prvo polufinale ovogodišnjeg Eurosonga, 64. po redu, bit 14. svibnja, drugo polufinale je 16. svibnja, a finale će se održati u subotu 18. svibnja. Domaćin je Izrael zahvaljujući pobjedi Nette sa pjesmom 'Toy'.