DREAM TEAM KOMBINACIJA

Američki autor Charlie Mason dio tima Jacquesa Houdeka i Roka Blaževića

13.02.2019 u 08:00

Bionic
Reading

'Gospodin Glas' objavio je kako pjesmu 'The Dream', koju će Roko Blažević izvesti na ovogodišnjoj Dori, koautorski potpisuje legendarni američki autor Charlie Mason, koji je na Eurosongu trijumfirao 2014. godine kada je njegovu pjesmu 'Rise Like A Phoenix' izvela Conchita Wurst i Austriji donijela veliku eurovizijsku pobjedu

'U ovome autorskome slučaju - neka se povijest ponovi!', priželjkuje Jacques koji se na ovogodišnjoj Dori natječe kao autor skladbe i koautor teksta pjesme 'The Dream', ali i kao glazbeni supervizor Roka Blaževića te je oko mlade zvijezde okupio stručni dream team bogatog eurovizijskog iskustva koji je osmislio i koncept 'My Friend' te sa Jacquesom ostvario najbolji hrvatski rezultat na Eurosongu u posljednjih deset godina, stoji u priopćenju.

Izvor: Društvene mreže

Prije nego je i slutio da će nastupiti na Dori, a kamoli da će njegovu pjesmu koautorski napisati Charlie Mason, Roko je u showu RTL-ovom showu 'Zvijezde' izveo upravo tu pjesmu koja je na popisu Rokovih najdražih pjesama, a Jacques je, kao što nam otkriva, upravo tijekom ove Rokove izvedbe dobio viziju njegova mogućeg eurovizijskog puta i inspiraciju za pjesmu 'The Dream'.

Jacques kaže da je i autor pjesme 'Rise Like A Phoenix', Charlie Mason, oduševljen Rokovim moćnim vokalom, scenskom energijom i izvedbom. Bit će to kuriozitet na Dori da se hrvatska glazbena nada natječe pjesmom koju potpisuje i pobjednik Eurosonga, a Roku već sada podrška dolazi iz svih država bivše Jugoslavije budući da vojska fanova podržava mladog Splićanina.

  • +9
Jacques Houdek Izvor: Promo fotografije / Autor: Nenad Šimunić