ovo je podrška

Eva Mendes stala u obranu Ryana Goslinga i poručila: 'Ponosna sam Kenova Barbie'

25.01.2024 u 13:06

Bionic
Reading

Reakcije na ovogodišnje nominacije za najprestižniji zlatni kipić još se ne stišavaju. I dok jedni negoduju kako su Greta Gerwig i Margot Robbie nepravedno izostavljene s liste nominiranih, drugi su u nevjerici da se Ryan Gosling na toj listi našao. U njegovu je obranu stala njegova ponosna partnerica te objasnila zašto je ovo glumačko ostvarenje itekako zasluženo na popisu nominiranih

Iako svoj odnos drže dalje od očiju javnosti, poruke podrške se ne računaju. Za nekog tko želi sakriti svoju privatnost, Eva Mendes je začuđujuće aktivna na Instagramu, no ima i dobar razlog - ponosna je na svog Ryana Goslinga koji je nominiran za Oskara u kategoriji najboljeg muškog sporednog glumca za film 'Barbie'.

Ryan Gosling još je jedanput pokazao svoje pjevačko umijeće pa je nakon uloge u filmu 'La la Land' zapjevao i u filmu 'Barbie', a pjesma 'I'm Just Ken' koju je otpjevao nominirana je kao najbolja pjesma iz filma.

I kako to obično biva: uz brdo podrške i komplimenata, dolazi čak i duplo negativnih komentara, a istu sudbinu nije izbjegao ni holivudski miljenik...

Još otkako je objavljeno da je dobio ulogu Kena, mnogi su negodovali osmislivši čak i hashtag #NotMyKen! Opisivali su ga kao jezivog starijeg muškarca iz Zapadnog Hollywooda koji još uvijek misli da je u svojim 20-ima, a njegov su izgled u filmu grdili da izgleda kao izvor noćnih mora.

Međutim, njegova partnerica sa seta Margot Robbie, kao i ostatak ekipe uključujući redateljicu Gretu Gerwig i glumicu Americu Ferreru, o Goslingu je imao samo riječi hvale te su nemalo puta istaknule kako je prava poanta filma upravo izrečena zahvaljujući njegovom talentu.

Zle jezike odlučila je ušutkati i njegova partnerica iz stvarnog života koja je već i ranije rekla kako je ponosna na svog partnera.

'Tako ponosna na svog čovjeka. Toliko mržnje kada je preuzeo ovu ulogu. Toliko ljudi ga pokušava posramiti zbog toga. Unatoč svim #Notmyken ismijavanjima i tekstovima napisanim o njemu, stvorio je ovaj potpuno originalan, urnebesan, srceparajući, sada kultni lik i odveo ga sve do Oscara. Tako sam ponosna što sam Kenova Barbie', napisala je Eva Mendes na Instagramu.

'Genijalan je kao Ken! Izveo je trostruki salto performans! Tako smo sretni što je to bio on i tako sam zahvalna na načinu na koji se pojavio sa svojom super zvijezdom, i nastavlja se pojavljivati kako bi podržao sve žene u ovom procesu', odgovorila je glumici America Ferrera kojoj je ovo prva nominacija za najprestižniju ulogu.

s potpisom versacea

Margot Robbie kao prava Barbie: Sve je zasjenila u zavodljivoj mini haljini

Pogledaj galeriju