lexi jones

Emotivno priznanje kćeri Davida Bowieja nikog ne ostavlja ravnodušnim

23.01.2024 u 12:09

Bionic
Reading

23-godišnja kćer slavnog glazbenika nakon očeve smrti imala je problema s mentalnim zdravljem, a danas utjehu pronalazi u umjetnosti

Lexi Jones, kćer nikad prežaljenog Davida Bowieja, iskreno je progovorila o razdoblju nakon očeve smrti u kojem je prolazila kroz strašnu emocionalnu bol i poteškoće s mentalnim zdravljem.

'Zamijenila sam življenje s preživljavanjem dok sam se trpala raznim toksinima i otrovima. Dolazila sam u situacije koje su bile nezamislive za mene, a mojoj obitelji nanosile ogromnu bol. Otjerala sam se u izolaciju i željela napakostiti svima, kako bi osjetili barem dio patnje koju sam nosila u sebi', rekla je 23-godišnja Lexi u šokantno iskrenom priznanju.

Lexi, rođena pod imenom Alexandra, kćer je Davida Bowieja i njegove druge supruge, supermodela Iman. Kada je slavni glazbenik preminuo u dobi od 69-godina, Lexi je bilo tek 15.

'Bilo mi je lakše reći za sebe da sam psihopat, nego si priznati nedostatak introspekcije kojom bih preuzela odgovornost za svoje postupke. Nitko nije mogao vjerovati da je nekoć slatka i umiljata djevojčica izrasla u tako agresivnu i ljutitu osobu', rekla je.

Utjehu i snagu pronašla je u umjetnosti koju je pretvorila u svoju profesiju.

'Dugo sam se borila s problemima mentalnog zdravlja. Umjetnost je za mene oduvijek ispušni ventil koji me odvodi iz mračnih mjesta mog uma', priznala je i dodala kako joj je u ovim teškim godinama podrška bio i njen brat Duncan Jones (52) kojeg je Bowie dobio u braku s prvom suprugom Angie.

  • +2
David Bowie Izvor: Profimedia / Autor: Sunset Box / Allpix Press / Profimedia