razljutila se zbog komentara

Emily Ratajkowski napali zbog načina na koji se ponaša sa svojim djetetom, ona im odbrusila: 'Sramite se svi'

19.07.2021 u 11:47

Bionic
Reading

Jedna od, po mnogima, naljepših manekenki na svijetu, glumica i poduzetnica, imala je posebnu poruku za sve koji joj na Instagramu ostavljaju negativne komentare

Prije nekoliko dana pogodili su je komentari hejtera pa se na svom se Instagram profilu obračunala s njima i usporedila se s Britney Spears. 'Svi se sjećamo kako su Britney nazivali lošom majkom jer je vozila automobil dok joj je sin bio u krilu. Govorimo o tome kako moramo biti bolji, a u međuvremenu moj Instagram je prepuni groznih komentara kako ne zaslužujem biti majka. Sramite se svi', poručila je Emily Ratajkowski.

'Ne zanima me mrzite li mene ili slavne osobe ili jednostavno mrzite žene, no roditeljstvo je samo po sebi zastrašujuće i nitko ne zaslužuje da mu nepoznati ljudi govore da je us**** majka', dodala je Emily.

  • +4
Emily Ratajkowski Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Naime, reakcija manekenke na medijske natpise i negativne komentare od početka lipnja kada je bila na odmoru i objavila fotografiju na kojoj u minijaturnom bikiniju drži svog sina Sylvestera na naobičan način, tako da mu glavica visi u njenom naručju. Tada su je mnogi napali da ga ne zna držati te da mu šteti. Emily je ubrzo ugasila opciju komentiranja, a u međuvremenu je obrisala i spornu fotografiju.

Podsjetimo, Ratajkowski i suprug Sebastian Bear-McClard postali su roditelji u ožujku. Sina su nazvali Sylvester Apollo Bear. Amerikanka je na društvenim mrežama nekoliko dana nakon poroda otkrila kao da je jutro kroz koje je rađala bilo 'najljepše, nadrealno i najviše ljubavlju ispunjeno jutro u cijelom njezinom životu'.