FARMA SVE PRAZNIJA

Ella izgubila u duelu i napustila Farmu

02.04.2010 u 22:27

Bionic
Reading

Premda je započela svoju avanturu na farmi kao gazdarica, Ella je u samo dva tjedna prošla put od vrha do dna koji je završio njezinim porazom u dvoboju znanja od Žane

Još jedan petak ispunjen lošim šalama Mije i Nikoline u groznom modnom izdanju, u dvoiposatnom showu kojim su po običaju prodefilirali likovi na ovaj ili onaj način povezani s Farmom. Kako prethodnom, tako i ovom.

Nakon niza epizoda iz proteklog tjedna, na red je došao dvoboj u kojem je Ella za protivnicu odabrala Žanu smatrajući je najslabijom na Farmi, no s obzirom na konačni rezultat, grdno se prevarila. U borbi znanja Žana je (koja se pojavila na dvoboju u štiklama i dotjerana) imala više sreće te izbacila Ellu s Farme. Presudila je Ellina brzopletost i pogrešni odgovori zbog kojih je Žana osvojila više bodova. Po dolasku u studio, a nakon dvoboja Stefana Lupina i Marije Štrajh u mužnji krave (lutke) te razgovora s Ellinim prijateljem i prošlogodišnjim stanovnikom Farme Borisom Kosmačem te učestalog razgovora s Antonijom i njegovim iskustvom života na farmi, Ella je izjavila da nije zaslužila da bude sluga, ali smatra da je bila zanimljiva, da nije bila dosadna, što je bilo vidljivo i po gromoglasnom aplauzu koji je dobila dolaskom u studio.

Valja spomenuti da je Josip već drugi tjedan zaredom osvojio imunitet pa se iskreno zahvalio ostalim farmerima na ukazanu povjerenju.