MIDNIGHT ELLA

Dance zvijezda 90-ih progovorila o povratku na glazbenu scenu: 'Prilagodila sam se novim trendovima'

12.07.2021 u 21:34

Bionic
Reading

Marinela Jantoš Ella bila je jedna od najvećih dance zvijezda devedesetih. Publiku je osvojila svojim moćnim vokalom, a imala je i megauspješnu pjesmu po kojoj je danas mnogi pamte. Trenutno radi na novim materijalima, a najavila je i objavu novog studijskog albuma

'Meni su asocijacija na devedesete obiteljske zavrzlame, rat, život i smrt, nihilizam, altruizam, PTSP i lude zabave svakojakog tipa. Glazbe je bilo na svakom koraku svaki vikend', izjavila je Marinela Jantoš Ella za Večernji list. Za veliki hit kojeg i danas rado svi pjevaju za svoju pjesmu 'Iza ponoći' smatra da joj je poput prezimena.

'Zanimljivo mi je bilo pratiti rast te pjesme. Po njoj me svi znaju pa sam stoga privremeno odlučila uzeti ime Midnight Ella. Neka se nešto konačno događa. Prilagodila sam se novim trendovima pa sam i otvorila svoju izdavačku kuću i pjesmu izdala na svim digitalnim platformama', rekla je. Kada se sada svega prisjeti, izjavila je da bi sigurno nešto promjenila.

'No pitanje je bi li mogla mijenjati. Premda sam tada nastupala svaki tjedan i bila na televiziji, nisam se smatrala slavnom. Živjela sam skromno kao velika većina pa nisam ni dobila sindrom zvijezde. Opterećivalo me to što sam trebala paziti kako se oblačim i kako razgovaram, a na to bih uvijek zaboravljala. Tako da su me mnogi vidjeli u nekim 'opuštenim trenucima'. Bila je to vječna neugodnost', iskrena je Ella. Prije dance ere radila je u Hrvatskoj vojsci, i to u specijalnoj postrojbi.

'Pretežno sam bila u bazi, na pripremama. Moj šef na početku svoje karijere nije dozvolio da žene idu u akcije, tako da sam ostala živa. Hvala mu na tome', poručila je. Život joj se promijenio kada je prije 13 godina rodila kćer Rozi koju od rođenja odgaja kao samohrana majka. 'Promijeni ti se način života, hoćeš-nećeš. Većinu vremena odnosi ti briga za dijete pa bi ostalo malo vremena za sve drugo. Rozi me nije uzimala za ozbiljno do nove pjesme. Nema nekih ozbiljnih glazbenih ambicija, ona je više sportski tip', otkrila je pjevačica.