masked singer

Ella Dvornik skinula masku i ispala iz showa: Bilo je predobro! Jedino moja mama nije znala da sam to ja

07.05.2022 u 22:45

Bionic
Reading

U još jednoj sjajnoj epizodi 'Masked Singera' dobre zabave i scenskih nastupa nije nedostajalo, ali jedno poznato lice je i ovaj put moralo skinuti svoju masku te napustiti show

Večerašnju emisiju otvorio je nastup Antonije Blaće i Borka Perića koji su se, zbog izgubljene oklade u prošloj epizodi, večeras morali popeti na pozornicu. Izveli su jedan od najvećih domaćih hitova svih vremena – 'Ima li nade za nas'.

Uz skandiranje oduševljenih detektiva i publike, nakon nastupa su šaljivo poručili 'Zečić i Anđela': ''Možda smo izgubili okladu, ali mi smo moralni pobjednici''.

Veseli Tintilinić i nježno Srce

Antonija Blaće najavila je prvi pjevački dvoboj u epizodi između  Tintilinića i Licitarskog Srca. ''Bit će ovo teška borba'', poručila je Ida.

''Ovo mi nije prvi put da se natječem u pjevačkom showu. Svaki dan je nova predstava, nova uloga. Palio sam vas i gasio, a večeras ću vas potpuno raspametiti'', najavio je svoj nastup Tinitilinić pa izveo veliki hit 'Dance With Somebody' grupe Mando Diao.

''Ovo mi je potvrdilo da sam vjerojatno u pravu… I dalje stojim pri tome da je ispod Ella Dvornik'', uvjerena je bila Antonija Mandić, Enis je predložio Sonju Kovač, a Borko pjevačicu Ivanu Brkić.

Licitarsko Srce čekalo je svoj red: ''Ako se Srce pita, osnovno ljudsko pravo je pravo na ljubav. I Srce ima svoju ljubav, a ova pjesma je posvećena njoj''. Licitarsko Srce izvelo je emotivnu Terezinu skladbu 'Moja posljednja i prva ljubavi' od koje su mnogi zasuzili. ''Ova mi je pjesma pjevana ispred crkve na vjenčanju'', poručila je Antonija Blaće.

'Ovo Srce kao da ima dva oprečna karaktera – prvo je bilo energično, a sada romantično. Mislila sam prvo da je Indira, a sada mislim da je Marijana Batinić'', kazala je Ida.

''To su sportske muške noge… Dejan Lovren!'' Borko se i dalje šalio, nije htio odustati od svoje ideje da se ispod Licitarskog Srca zapravo krije muškarac. ''To je kolegica glumica Nives Ivanković'', dodao je, pak, Enis.

Nakon još mnogih zanimljivih nastupa, u zadnjem glasanju večeri tijesno je odlučeno kako show večeras zauvijek napušta – Tintilinić.

''Zbilja je užitak bio gledati svaki nastup Tintilinića, tko god to bio!'' složio se žiri.

Uz pljesak i odobravanje publike, Tintilinić je polako skidao svoju glavu, a ispod se stvarno nalazila Ella Dvornik. ''Bok svima! Napokon mogu pričati! Ovo je bilo predobro! Jedino moja mama nije znala da sam ja Tintilinić!'', nasmijala je sve Ella.