U SVOM STILU

Ella Dvornik progovorila o imenu drugog djeteta i oduševila pratitelje

12.10.2019 u 15:13

Bionic
Reading

Prvu kćerkicu koju dijeli sa suprugom Charlesom Pearceom, blogerica Ella Dvornik nazvala je originalnim imenom Balie Dee, a oko imena novog djeteta koje stiže na proljeće sada se oglasila putem društvenih mreža

Travel i beauty blogerica Ella Dvornik nedavno je otkrila javnosti da je trudna te da sa suprugom Charlesom Pearceom iščekuje drugo dijete.

Međutim simpatična kćerka Dine Dvornika za sebe i svoje najbliže zadržala je spol bebice, a samim time i informaciju koje će ime nadjenuti novom nasljedniku ili nasljednici.

Ipak, uvijek vedra i vesela Ella pronašla je način kako se nositi sa sveprisutnim pitanjem za svaku trudnicu- kako ćete nazvati dijete?

'Kad me netko pita kako će se zvati beba, ja uvijek samo odgovorim imenom osobe koja me je to pitala. Reakcije su sve! Zabavljalo me to dosta dugo u prvoj trudnoći, sad malo manje, al možda vama bude korisno’, napisala je 27-godišnjakinja na svom Facebook profilu.

Objavom je nasmijala više od 1700 pratitelja na toj društvenoj mreži.

Sudeći po tome kako su Ella i njezin suprug Charles nazvali prvu kćerkicu- Balie Dee, vjerujemo da će i novo ime biti kreativno i drugačije od većine.

Ella Dvornik u novim BiteMyStyle kreacijama Izvor: Promo fotografije / Autor: ZFERINA

Dvogodišnja Balie Dee ime je dobila po otoku Baliju gdje su njezini roditelji odmarali u vrijeme kada je začeta, a Dee je izvedenica od Dino, u spomen na Elinog pokojnog oca Dinu Dvornika.