RODITELJSKE MUKE

Ella Dvornik pokazala kako je izgledao susret Balie i tek rođene Lumi; starija kćerkica nije bila baš oduševljena

16.09.2020 u 13:34

Bionic
Reading

Čak sedam mjeseci nakon drugog poroda, blogerica Ella Dvornik pokazala je javnosti kroz što je prolazila u trenutku povratka iz rodilišta. Starija kćerica Balie nikako nije mogla prihvatiti činjenicu da je u obitelj stigla još jedna beba

Iz perspektive roditelja, dolazak drugog djeteta u obitelj čini se kao mačji kašalj naspram prvoga kada se u sve novosti oko bebice tek uhodavate. S drugim ste, kažu iz iskustva neki roditelji, mnogo opušteniji i znate što vam je činiti. No onda vas zateknu neke nepredvidive situacije na koje se niste očekivali ni u snu.

Tako nešto dogodilo se našoj blogerici Elli Dvornik, koja je nakon povratka iz rodilišta s bebom Lumi, naišla na velik otpor svoje starije kćerkice Balie. Sedam mjeseci nakon poroda Lumi, mlada mama pokazala je kako je izgledao susret dvije sestrice u obiteljskoj kući u Zagrebu.

‘Da ne zaboravimo trenutak kad je Balie prvi put upoznala bebu Lumi’, opisala je svoj novi video Ella te u kratkom periodu nasmijala javnost.

Njezina kćerkica Balie uporno je odbijala vidjeti bebu koju su njezini mama i tata doveli iz rodilišta, a situaciju je pokušala malo ublažiti baka Danijela.

Trenutak kada je Balie napokon ugledala bebicu mnoge je nasmijao do suza. Balie je glasno uzviknula ‘Ne, fuj!’ i time jasno dala do znanja da joj se ne sviđa dolazak sestre u obitelj.

S vremenom se trogodišnja Balie naviknula na to da više nije jedinica i da nije u centru pažnje, ali na početku je bilo dosta tenzija.