snalažljiva mama

Ella Dvornik pokazala kako izgleda njezin tipični radni dan

29.12.2017 u 11:47

Bionic
Reading

Iako je rodila prije samo mjesec dana, mlada blogerica Ella Dvornik nije zapustila svoju karijeru te trenutno priprema nekoliko novih projekata na kojima marljivo radi. Kako uspijeva uskladiti brigu oko jednomjesečne kćerkice i poslovne obveze pokazala je u simpatičnoj objavi

Kada ste mlada mama prvorođenog djeteta onda se na sve moguće načine pokušate snaći u novim obvezama koje su vas snašle, a to najbolje zna naša uspješna travel i beauty blogerica Ella Dvornik, koja je sredinom studenog na svijet donijela kćerkicu Balie Dee

Kroz mjesec dana Ella je često putem društvenih mreža ali i video blogova javnosti pokazivala kako se snalazi u majčinskoj ulozi. 

My little human ❤️ #momlife #love

Objavu dijeli www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik)

Međutim prilikom toga nije zapostavila svoje poslovne projekte i obveze. Na sreću opis njezina posla ne zahtijeva fiksno radno vrijeme, pa zadaće može obavljati i od kuće. 

Tako je snalažljiva 26-godišnjakinja pronašala savršen balans između malene i svojih poslova i otkrila kako sve koordinira. 

Preslatku kćerkicu smjestila je u praktičnu košaru i to na radni stol koji je okružen elektroničkom opremom.  Kad zagusti u pomoć joj naravno pristiže i zaručnik Charles Pearce, kao i majka Danijela Dvornik. 

Iako je svoja putovanja i ubrzan način života trenutno stavila na čekanje, kći kralja funka otkrila je i svoje planove za 2018. i kojim se novim destinacijama veseli. 

'Sad malo odmaramo i jedva čekam opet u akciju u neke nove destinacije. Ove godine si želim Rusiju, Rumunjsku, Bugarsku, malo istočne Europe te Švedsku, Filipine, Vietnam i da opet odem u Barcelonu, a ne bi bilo loše ni Portugal i Tursku još jednom pozdraviti', napisala je na svom Facebook profilu. 

  • +35
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX