slavi rođendan

Ella Dvornik ignorirala savjet mame Danijele: 'Sad mi je trostruki stres'

23.12.2017 u 18:30

Bionic
Reading

Travel i beauty blogerica redovito uveseljava one koji je prate na društvenim mrežama. Ella Dvornik uvijek nađe nešto što mora podijeliti sa svojim fanovima koje posebno nasmiju objave u koje je uključena i njezina majka Danijela Dvornik. Ovog puta se Ella, koja danas slavi 27. rođendan, prisjetila statusa koji joj je mama napisala na Facebooku prije godinu dana

Ella je ustvrdila da joj je Danijela uz čestitku uputila jedan dobronamjeran savjet koji je ignorirala. Zbog toga su joj, kaže u novom statusu - ovogodišnji blagdani stresniji nego ranije.

'Status moje mame prije godinu dana... očito nisam poslušala savjet i sad je trostruki stres', napisala je Ella uz screenshot maminog posta. U njemu je pisalo: 'Danas Ella Dvornik slavi 26 godina. Tako je proletjelo (jedino je pubertet dug). Ako ima koja da planira trudnoću neka preskoči veljači i ožujak za seks jer će vam Božić biti dvostruko stresan! Ljube moja sve ti cvalo u životu'.

Ellin rođendan i blagdani ove godine svakako će biti posebniji zahvaljujući najmlađoj članici obitelji, preslatkoj djevojčici Balie Dee koju je kćer kralja funka Dine Dvornika rodila 13. studenog.

  • +35
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX