usprkos hladnoći

Ella Dvornik s jednomjesečnom kćerkicom uživa u čarima zagrebačkog Adventa

22.12.2017 u 10:58

Bionic
Reading

Novopečena mama Ella Dvornik, unatoč niskim temperaturama i gužvama, nije odoljela čarima zagrebačkog Adventa, pa se s jednomjesečnom bebicom zaputila u šetnju gradom

Ovogodišnji blagdani posebni su za našu uspješnu blogericu Ellu Dvornik jer je prije mjesec dana na svijet donijela kćerkicu Balie Dee

Osim što se sa svojim zaručnikom Charlesom Pearceom uselila u novi stan, koji još uvijek nije posve uredila, mala nasljednica zaslužna je za neopisivu sreću u njihovu domu.

My little human ❤️ #momlife #love

Objavu dijeli www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik)

No ovih dana, unatoč vrlo niskim temperaturama te gužvama u samom centru Zagreba, Ella je bebicu odvela na Advent i prošetala se nekim od najfrekventnijih lokacija.

  • +14
Advent u Zagrebu: Noćni ugođaj Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Dotjerana po posljednjim trendovima, gurala je kolica po Zrinjevcu te se fotografijom pohvalila na društvenim mrežama na kojima s obožavateljima dijeli svoju svakodnevicu.

Inače, ova svestrana 26-godišnjakinja nakon poroda ipak je unijela promjene u svoj užurbani način života, koji se posljednjih godina sveo na stalna putovanja diljem svijeta, uz koja je vodila svoj travel blog. 

“Ljubav se zove imenom tvojim “

Objavu dijeli www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik)

Curica Balie Dee, koja je dobila ime po otoku Baliju, na kojem su Ella i Charles uživali, trenutno okupira njezinu svakodnevicu i zahtijeva stalnu brigu. Naravno, u prvim danima majčinstva izuzetno velika pomoć i podrška Elli je i majka Danijela Dvornik. 

  • +35
Ella Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX