NEVOLJE U RAJU

Ella Dvornik o velikom preokretu u njezinoj vezi

14.02.2017 u 15:05

Bionic
Reading

Posljednji blog na svojoj stanici 'I am Ella' Ella Dvornik posvetila je svom zaručniku britanskom biznismenu Charlesu Pearcu s kojim ubuduće, kaže, neće više tako često zajedno putovati. Iako Charlesov posao ne iziskuje da cijelo vrijeme bude u svojoj firmi, kao direktor jedne londonske kompanije može se prilagoditi Ellinom ritmu života kao travel blogera, takav stil života ne može potrajati vječno, priznaje Ella. Izostankom Charlesa u toj priči sve gubi smisao, zaključila je

Ella Dvornik svom zaručniku Charlesu Pearceu zasigurno jednim dijelom može zahvaliti na ideji, savjetima i pomoći u njezinoj misiji da postane uspješni travel bloger i uz to onaj kojeg nagrade za taj posao ne zaobilaze. No, kako je sama priznala u svom posljednjem blogu došlo je do promjena koje, nada se Ella, neće utjecati na njezinu trenutnu profesiju i ljubavnu vezu.

Naime,  zajednička putovanja diljem svijeta uspijevali su uskladiti s Charlesovim poslom posljednje dvije godine, no trenutno to nije moguće. Pearce kao vlasnik firme u Londonu odlučio je više vremena provesti u svom uredu i biti više na raspolaganju svojim zapolenicima, zbog čega je Ella primorana donijeti neke nove odluke u svom životu.

Onu da putuje svijetom bez Charlesa koji je najbolje poznaje, s kojim se najbolje razumije i bez kojeg putovanja nisu zabavna i čarobna, ne želi prihvatiti kao realnu. Njezin posao iziskuje stalna putovanja, priznala je,  ali ne i Charlesov.

'Da želim mogla bih svaki dan u 2017. provesti na putovanju, imam mnoštvo ponuda. No ne mogu putovati sama. Charles je moja google mapa, moj podsjetnik, moj vodič, vozač, motivator, moje svjetlo u tunelu, podrška, vitez u zlatnom oklopu, razlog zbog kojeg se budim ujutro i pišem sve ove postove na društvenim mrežama. Bez njega sva putovanja nemaju smisla ako ne može zajedno uživati u avanturi', priznala je Ella koja prvi put treba odijeliti posao i svoj privatni život. No zasad ne zna kako jer su oni dosad bili lijepo usklađeni.

❤️

A post shared by www.iamella.com, Елла Дворник (@elladvornik) on