uspomena na oca

Ella Dvornik ima novu tetovažu: Rastopit ćete se kad vidite što joj sada krasi nadlakticu

06.07.2020 u 09:45

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih domaćih blogerica i Influencerica ljubiteljica je tetovaža i ima popriličan broj s kojim je zahvaljujući brojnim fotografijama koje dijeli na društvenim mrežama upoznata većina njezinih fanova. Proteklih dana pohvalila se s novom, još jednom koju je posvetila svom pokojnom ocu Dini Dvorniku

Motiv Elline nove tetovaže je zapravo sadržaj razglednice koju je Dino Dvornik poslao svojoj obitelji tijekom putovanja iz Švicarske. Inače, tu razglednicu je Danijela Dvornik podijelila prije godinu dana s pratiteljima na društvenim mrežama. 'Ovo je jedna razglednica iz Zuricha i poruka Dinova. Volio je slati razglednice i pisati poruke na prvo što mu dođe pod ruku', objasnila je ovog puta na Instagramu i pokazala kako izgleda Ellina tetovaža.

'Puno vas voli i poštuje vaš smušeni muž i otac Dino Dvornik', piše na tetovaži, Dininim rukopisom.

Blogerica je to naravno morala pokazati i u svom vlogu kojeg je nazvala 'Nakon pet godina pala je nova tetovaža!' i otkriva kako izgleda jedan tipičan dan mame s dvije djevojčice te kako je uspjela u hranjenje i čuvanje djece ugurati i odlazak u salon za tetoviranje.

Izvor: Društvene mreže

Inače, Ella je već ranije posvetila veliku tetovažu na leđima svom pokojnom ocu Dinu. Radi se o velikom nadrealističkom crtežu.

'Oduvijek sam voljela ovaj crtež. I moj otac također. On je vjerovao da crtež predstavlja reinkarnaciju. Teško je objasniti zašto jer crtež na prvu djeluje malo morbidno, ali poanta umjetnosti je upravo u tome da vidiš ono što želiš vidjeti. On je u tome vidio nešto pozitivno dok je drugima crtež bio uznemirujuć. Bila sam fascinirana njegovim načinom razmišljanja i nakon što je umro, odlučila sam to tetovirati njemu u čast', napisala je Ella kao objašnjenje kad je pokazala prvu tetovažu posvećenu svom tati.