STRASTVENA REKREATIVKA

Ecija Ojdanić nabildala leđa do neprepoznatljivosti: 'Ovo sam ja, majke mi moje'

01.05.2018 u 15:34

Bionic
Reading

Glumica Ecija Ojdanić dugi niz godina strastveni je zaljubljenik u vježbanje, pogotovo trčanje, sport koji joj je promijenio život. No, u pauzama od trčanja u prirodi lijepa glumica posjećuje teretanu, što zbog zdravlja, što zbog priprema za plažu. Fotografija na Instagramu otkrila je u kakvoj je Ecija formi

Da voli sportske aktivnosti, glumica Ecija Ojdanić ne krije. Njezina ljubav prema trčanju svima je dobro poznata, a postepeno je trčanje polumaratona zamijenila maratonima, pa je tako prošle godine istrčala 42 kilometara na maratonu u Veroni.

Otkako je spoznala što trčanje čini za njezino zdravlje i prepoznala promjene na svome tijelu, 43-godišnja Drnišanka potpuno je postala ovisna o tjelovježbi. Promijenila je i prehranu, a za maratone se priprema poput pravog Spartanca, jedući sirovu hranu i trčeći minimalno 15 kilometara dnevno.

Iako voli trčati u prirodi, glumica posjećuje i teretanu gdje odrađuje vježbe za cijelo tijelo. Tome svjedoči i fotografija koju je Ecija objavila na svome Instagramu, a na fotografiji se vide rezultati mukotrpnog rada koji se ne postižu lako. Lijepa glumica pokazala je fanovima zavidne leđne mišiće te bicepse i tricepse na kojima svakodnevno radi.

Obzirom da sjedi na spravi okrenuta leđima, glumica je željela napomenuti kako su to zaista njezina leđa, da ne bi bilo zabune, ali i poslala poruku povodom Praznika rada.

'Ovo sam ja, tj. moja leđa, majkemimojemile!!! Uglavnom, poruka za Praznik rada - jedino nas težak i ozbiljan rad može spasiti. Dobro, i pravedniji sustav, i socijalna država, i pošteni političari... ali, ono što možemo jest dati svoj maksimum. I nadati se najboljem!', poručila je Ecija svojom objavom.

  • +3
Ecija Ojdanić Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX