NEVEN ORHEL

Teški dani u obitelji Ecije Ojdanić: 'Otišao je i naš drugi kapetan'

05.06.2023 u 18:28

Bionic
Reading

Prije nešto više od godinu dana Eciji Ojdanić preminuo je voljeni otac, a sada se na društvenim mrežama oprostila i od oca svog supruga, redatelja Roberta Orhela, liječnik i autor velikog književnog hita iz osamdesetih Nevena Orhela

Autor romana 'Uzbuna na odjelu za rak' Neven Orhel, koji je prvi puta objavljen 1983. godine u biblioteci Hit koju je uređivao Zlatko Crnković i koji je prodan u za danas nevjerojatnoj nakladi od 150.000 primjeraka, umro je u nedjelju u Zagrebu u 76. godini.

Od liječnika i autora na društvenim se mrežama oprostila i njegova snaha, glumica Ecija Ojdanić, koja je udana za njegovog sina, redatelja Roberta Orhela.

'Otišao je i naš drugi kapetan 🖤 Neven Orhel. Tata, suprug, deda, moj svekar, doktor, istraživač, pisac, šahist, ribar, i nadasve, dobar čovjek…. Znam da ste jedno drugom dobro društvo. I da ćete nas od gore i dalje voditi…'

Uz tužnu objavu Ecija je stavila i dvije fotografije na kojima u nekim sretnijim danima poziraju upravo Neven Orhel i otac Ecije Ojdanić, Petar Ojdanić.

  • +2
Ecija Ojdanić Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Bez oca je naša glumica ostala prije nešto više od godinu dana, kada se isto riječima prepunim emocija oprostila i javno od njega.

Ispod posljednje objave nižu se izrazi sućuti njezinih glumačkih kolega.