novi angažman

Dva su mjeseca prošla otkako su se Boris Novković i Iris Volf odlučili razdvojiti, a ona se sada vratila svojoj prvoj ljubavi

27.10.2020 u 12:35

Bionic
Reading

Prije gotovo dvije godine Iris Volf se zaljubila u jednog od naših najpopularnijih izvođača za kojeg se prošle godine u tajnosti si udala te mu rodila djevojčicu, koju su nazvali - Si, a onda se početkom rujna doznalo kako par već neko vrijeme ne živi zajedno. Studentica modnog dizajna i 'Najseksi Hrvatica' 2015. godine vratila se modelingu

Gotovo dva mjeseca nakon što se doznalo da više ne živi s Borisom Novkovićem, Iris Volf detalje njihovog odvajanja ne želi dijeliti s javnosti, no očito je da je okrenula novi list u svom životu jer je snimila kampanju za poznati zagrebački butik.

Izjavila je da se zaželjela posla koji voli, koji joj je nedostajao. 'Mislim da nam je svima sada na prvome mjestu očuvanje zdravlja. I ne treba se žuriti ni s čime, no otvorena sam za poslovne ponude i snimanja. Obožavam modu, i to ne samo ispred kamere, mislim da zahvaljujući studiju na Tekstilno-tehnološkom fakultetu ipak znam dosta i o cijelom procesu', rekla je za Večernji list.

Volf, je najprije bila u agenciji Midiken, a 2015. godine pobjedila na izboru za Najseksi Hrvaticu. Ta pobjeda joj je otvorila mnoga vrata te je dobila priliku za suradnju s poznatim fotografom Borisom Štajduharom. Radila je i kao voditeljica internacionalne lutrije.