Pukla ljubav ili je nastupila kriza?

Boris Novković: 'Iris i ja smo razdvojeni, ali riječ razvod ni ona ni ja nismo upotrijebili'

02.09.2020 u 16:48

Bionic
Reading

Poznati kantautor i glazbenik i studentica modnog dizajna i 'Najseksi Hrvatica' 2016. godine Iris Volf u travnju su proslavili prvi rođendan kćerkice Si, no posljednjih tjedana u glazbenim kuloarima se šuškalo da više ne žive na istoj adresi

U krizno vrijeme ili korona krize mnogi odnosi su na kušnji, zatvoreni prostor i zajedništvo mogu biti mjesto susreta ili rastanka. U zajedničkom životu Boris Novković i njegovoj partnerici Iris Wolf poput mnogih, poput mnogih donio je vrstu zasićenja te su se, priča se, razdvojili, a nastavit će živjeti dalje kao prijatelji i roditelji prepuštajući vremenu da odradi svoje na dobrobit njih i njihovih obitelji. Glazbenika smo kontaktirali i dao nam je kratak komentar: 'Iris i ja smo razdvojeni, ali riječ razvod ni ona ni ja nismo upotrijebili'.

Popularni kantautor nedavno je u razgovoru za RTL Exkluziv otkrio kako se rođendan njegovog trećeg djeteta, djevojčice Si trebao održati uz neočekivano društvo - njegovu bivšu suprugu Luciju Matić, s kojom ima dvojicu sinova, 10-godišnjeg Nou i sedmogodišnjeg Bona. 'Planirali smo veliko slavlje, s obzirom na to da je to kod nas u obitelji tako, sva naša slavlja i rođendani mojih sinova su velike proslave i tada se svi okupimo kod moje bivše supruge. Bio je plan da u našoj velikoj obitelji proslavimo rođendan Si, ali to se nažalost nije dogodilo’, ispričao je Boris i dodao kako je s bivšom suprugom zbog djece ostao u dobrim odnosima.

'Ako su se ljudi odlučili za roditeljstvo onda moraju biti dosljedni u tome, a u tome smo moja bivša supruga i ja uvijek bili dosljedni. U super smo odnosima svi skupa i to bi trebao biti najnormalniji način komuniciranja jer djeca su najbitnija', izjavio je Novković.

Jedan naših najcjenjenijih izvođača u Hrvatskoj i regiji je, doznajemo okupiran poslovnim obavezama te je u nikad boljoj, kreativnoj životnoj fazi pun elena i energije, a novi album za koji smatra kako će biti bolji od svih prethodnih, priprema s mladom ekipom glazbenika na čelu s producentom Hrvojem Prskalom.