MUŠKO DRUŽENJE

Dva najpoželjnija holivudska frajera, Brad Pitt i Bradley Cooper, u zajedničkom izlasku, a evo što ih veže

13.09.2021 u 11:06

Bionic
Reading

U publici muškog pojedinačnog finala US Opena u nedjelju na stadionu Arthur Ashe u Queensu viđeni su holivudski glumci Brad Pitt (57) i Bradley Cooper (46)

Meč između srpskog tenisača Novaka Đokovića i ruskog Daniila Medvedeva, u kojem je Rus omeo Đokovića u rušenju nekoliko rekorda Grand Slama, holivudske zvijezde pomno su pratile, razgovarajući i smijući se tijekom njihovog okršaja.

Cooper je na muško finale došao ležerno odjeven u plavu košulju i tamnoplave hlače, a Pitt je svoju plavu majicu s patent zatvaračem upotpunio velikim sunčanim naočalama, plavom maskom i trendi bijelim šeširićem.

U blizini filmskih zvijezda sjedili su glumci Rami Malek i Joseph Mazello, kao i televizijska zvijezda Gayle King i tenisač Roger Federer.

  • +10
Brad Pitt i Bradley Cooper na US Openu Izvor: Profimedia / Autor: MATTHEW STOCKMAN / Getty images / Profimedia

Put k ozdravljenju osim stručnih ustanova, Pitt danas neizmjerno zahvaljuje svom glumačkom kolegi i dugogodišnjem prijatelju Bradleyju Cooperu.Pitt je ranije otvoreno govorio o svojoj vezi s Cooperom, zahvalivši se javno u siječnju 2020. redatelju i zvijezdi filma 'Zvijezda je rođena' što mu je pomogao otrijezniti se.

'Hvala ti, Bradley! Bradley je upravo stavio svoju kćerkicu na spavanje i požurio na ovo okupljanje. Moram naglasiti da sam danas trijezan samo zahvaljujući njemu. Od tada sam svakim danom sve sretniji. On je pravi prijatelj i duša od čovjeka. Volim te i još jednom hvala', glasio je emotivni govor Brada Pitta kojim je sve okupljene ganuo.

Cooper i Pitt poznaju se godinama, a u nekim su projektima i zajedno surađivali. Cooper je i sam davno priznao da je imao problema s porocima, kada je u mladosti krenuo krivim putem i eksperimentirao s opijatima.

Koliko je javnosti poznato, obojica su glumaca trenutno - samci.

Pittova mukotrpna borba s Angelinom Jolie oko skrbništva nad djecom - Maddoxom (20), Paxom (17), Zaharom (16), Shiloh (15) i blizancima Vivienne i Knoxom (13), i dalje se nastavlja.

Cooper se 2019. razišao s dugogodišnjom djevojkom Irinom Shayk, s kojom ima četverogodišnju Leu.