nakon mjeseci šutnje

Duško Lokin progovorio o iznenadnoj smrti supruge: 'To je bio šok za mene i djecu'

17.04.2023 u 17:17

Bionic
Reading

Duško Lokin javnosti je nedavno otkrio tužnu vijest da mu je preminula voljena supruga, a sada je u intervjuu otkrio detalje tragedije koja je snašla njegovu obitelj

Duško Lokin nedavno je otkrio tunu vijest da je prije pola godine izgubio svoju voljenu suprugu, Anušku Lokin. Sada je u intervjuu za INmagazin otvorio dušu i ispričao tajnu koju je čuvao mjesecima.

'Kad sam vidio broj 01, Zagreb...zvoni telefon, znao sam odmah što je. To je bio šok za mene i moju djecu, ali život ide dalje. Nisam pjevao 5 mjeseci, mislio sam da će sve bit lakše....60 godina bit s jednom osobom, nikad ne može bit lakše', ispričao je Duško za INmagazin. Otkrio je i da je njegova Anuška, unatoč cjepivu, oboljela od covida i završila u bolnici u Istanbulu, nakon čega je ubrzo preminula.

Naime, Duškova supruga Anuška preminula je u studenom prošle godine, a pjevač je tu tužnu vijest s javnosti podijelio tek nedavno, gotovo šest mjeseci nakon njezine smrti. Anuška i Duško u braku su proveli gotovo šest desetljeća tijekom kojeg su dobili kćer Natali.

'Supruga je preminula 15. studenog od korone. Išla je na kruzer s kćeri i nećakinjom, a zarazila se u Istanbulu te ostala u bolnici. Bila je zdrava. Ovo je prava tragedija, no moramo ići dalje. Obitelj se dobro drži, a s obzirom na situaciju, iz dana u dan sam i ja sve bolje', otkrio je nedavno Duško Lokin za 24sata. Tada je također rekao nije htio ranije priznati javnosti tu činjenicu jer 'nije htio medije na njezinu sprovodu'.