uvijek vedrog duha

Dunja Mazzocco Drvar pokazala fotografiju s ljetovanja koja je nasmijala mnoge

tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Nakon što je zadnjih mjeseci sanirala štetu u svom zagrebačkom domu nakon potresa, omiljena meteorologinja otišla je na zasluženi predah od obaveza. Trenutno već više dana boravi na Visu odakle se svojim fanovima javila zanimljivim prizorom

Kako je opisala u hashtagovima na Instagramu, svoj ljetni odmor provodi aktivno. Osim što ne propušta trening trčanja, Dunja Mazzocco Drvar na Visu istražuje ostatke bunkera, napuštenih skladišta, tunele iskopanima diljem otoka. Na izlasku iz jednog fotografirala se pozirajući na željeznim vratima.

Prije odlaska na Vis, Dunja je slobodne dane provodila popravljajući oštećenja u svom domu koji je stradao u potresu. Statičari su njezinu zgradu ocijenili neuporabljivom i dodijelili joj crvenu oznaku, a njezina obitelj, kćer Ema i suprug Vojislav sudjelovali su u obnovi. 'Osjećam se kao Vercingetorix čiji je jedini strah da mu nebo ne padne na glavu!’ poručila je tada pokazujući fotografijom na Instagramu kako to izgleda. Među ostalim je pokazala da je naučila postavljati laminat u domu, zamiješati glet masu te postavljati knauf ploče.

Nakon Visa, Dunja se seli u Sinj. 'Prvi vikend u kolovozu rezerviran je za Alkarske svečanosti. Kako mi je svekar rodom iz Sinja, obitelj se svake godine okuplja na tom divnom tradicionalnom događaju. Bara i čoja gledaju se s palki, a alka s prozora našeg tinela uz miris nezaobilaznih arambaša. Bez toga nema ljeta!, poručila je ranije za tportal.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!