pogledajte kako izgleda

Dugo je nismo vidjeli: Nekad je Majda Šušelj Tara skakutala na dance hitove, a sad se pojavila na izboru ljepote

26.05.2022 u 12:51

Bionic
Reading

U prepunoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održan je izbor za novu Kraljicu Zagreba. Titulu Prve princeza osvojila je Ana Lambaša, dok je titulu Druge princeze odnijela Ana Bakula, a publiku je među ostalim zabavljala i nekadašnja pjevačica grupe Karma koju ne viđamo često

Majda Šušelj, poznatija kao Tara, bila je zvijezda dance grupe Karma koja je početkom 2000-ih žarila i palila hrvatskom glazbenom scenom te doživjela slavu u Slovačkoj, Češkoj i Kini. Već nekoliko godina uspješna je u solo vodama, a zapjevala je u Lisinskom u glazbenom dijelu programa između biranja pobjednice izbora za novu Kraljicu Zagreba.

Pjevačica je zadržala svoj vedar duh te impresivan izgled i super liniju. Nastupila je u elegentnom izdanju, haljini midi duljine s volanima. Inače, privatno živi svoju sreću s partnerom Michaelom Pavlovićem i njihovom nasljednicom Nikom koja je naslijedila mamine glazbene gene.

Inače, Majda već dulje vrijeme piše dječje pjesme na talijanskom. Osim majčinstva i glazbe uživa i u ulozi radijske voditeljice na umaškom Radio Eurostaru. S velikim zadovoljstvom u emisiji ugošćuje svoje kolege glazbenike. I dalje je prijateljica s bivšim članovima grupe Karma s kojima je vežu samo lijepe uspomene, a s kojima je provela 14 godina.

Izabrana nova Kraljica Zagreba Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo