svestrana istrijanka

Javnost ju je upoznala kao pjevačicu grupe Karma, a Majda Šušelj Tara danas uspješno plovi solo vodama

16.08.2021 u 08:55

Bionic
Reading

Mnogima je poznato to da ova glazbenica nekoliko godina gradi svoj samostalni put. Pjeva i za druge izvođače, snima autorske pjesme na talijanskom, piše autorske dječje pjesme za festivale i priprema album na talijanskom jeziku. Uz sve to je radijska voditeljica na umaškom radiju

'Biti svoj i prenijeti publici svoju ljubav prema glazbi jako je važno. Nisam pobornica toga da izvođači budu bahati, dive ili da im je prevelik ego. Ne sviđaju mi se takve osobe. Kada stvarno radiš iz gušta, mislim da će te publika prigrliti. Glas je svakako važan, ali ako nemaš šarma i ne daješ se potpuno, teško ćeš pridobiti ljude. Ako i uspiješ, to može biti samo kratka vijeka', izjavila je Majda Šušelj Tara za Story.

Biti 14 godina u bendu, kao što je ona bila u Karmi, kaže - nije malo. 'Odrastali smo zajedno tih godina, prošli kroz trnje. Bila je to odlična životna škola i sjajan temelj za moju solo karijeru. Mogla bih napisati knjigu o našim anegdotama. Ponovila bih to vrijeme, možda bih jedino pametnije iskoristila sve te prilike', ističe pjevačica.

S nekadašnjim članovima benda ostala je u prijateljskim odnosima. Ona je, podsjetimo, nakon odlaska uzela pauzu od nekoliko godina da bi se ostvarila kao majka, a onda je krenula u solo projekt. Danas njezina kći Nika ima sedam godina.

'Ona je empatično, vedro i veselo dijete, voli glazbu i ples te uživa u njima. Ništa joj ne namećem, ali vidim da to nosi u sebi pa je podržavam. Nika ima jak karakter, a pritom je veliki emotivac, vesela je i nosi pozitivnu vibru. Obožavam je, baš sam zaljubljena i ponosna mama. Pravedna sam i dosljedna, pokušavam je naučiti da život nije bajka i da se sastoji od trenutaka rasta i padova. Želim da bude pravedna i pažljiva', poručila je Tara.

  • +3
Majda Šušelj Tara Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL