NEKADAŠNJA DANCE ZVIJEZDA

Bivša pjevačice Karme povukla se na vrhuncu slave, a sada je spremna za nove uspjehe na sceni

07.08.2019 u 11:16

Bionic
Reading

Nakon četiri godine duge pauze bivša pjevačica grupe Karma vratila se u glazbene vode. Majda Šušelj, nastupila je s Ivanom Zakom na ovogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, a sada je snimila novu pjesmu. U usklađivanju majčinstvo i pjevanje, danas joj najviše pomaže partner Michael Pavlović, počasni vicekonzul Kraljevine Tajland u Hrvatskoj

'Do šestog mjeseca trudnoće skakala na pozornici, makar to nije baš jako pohvalno. Ali povratak nakon poroda nakon mjesec dana, to mi je bilo previše, to mi je bilo pregrubo. Ne mogu ja to dijete ostaviti, kući otići, otići negdje na dva-tri dana', ispričala je Majda Šušelj Tara za InMagazin Nove TV.

Na vrhuncu slave, nakon 14 godina zajedničkog djelovanja i rođenja kćeri Nike, napustila je Karmu. I danas tu odluku smatra ispravnom.

'Muški dio benda mogao je postati otac dva, tri, četiri puta, njemu se ništa ne mijenja u životu osim toga što možda malo manje spava noću kad se vrati s koncerta, ali majka ne. Kod žena je to drukčije', objasnila je Tara.

Danas uspješno usklađuje majčinstvo i pjevanje, a u tome ima podršku od svog partnera, Michaela Pavlovića. On je počasni vicekonzul Kraljevine Tajland u Hrvatskoj. Njihova veza zaintrigirala je njemačku televiziju da o njima snimi priču.

'Ja ga pratim kad god po putovanjima. Naravnom, s obzirom na to da on ima tako specifičan posao, postoji bonton, sve sam naučila. Ima stvari koje ja ne smijem, ali i ne bih, nisam takav tip', izjavila je.

Stvari koje ne smije, zgodna pjevačica koju mnogi nazivaju hrvatskom J. Lo, strogo se pridržava.

'Mislim da ne bi bilo OK da idem potpuno gola negdje kad se negdje pojavljuješ s njim u društvu. Kad ga negdje pratiš ili kad dolaze diplomati, moraš biti po bontonu obučen, postoji način kako se razgovara', rekla je.

Dotakla se i teme nekadašnjeg benda Karme i mogućeg ponovnog okupljanja.

'Ako bude ikad kakva prilika pa da napravimo nekoliko pjesama, nikad se ne zna. Ali zasad bih voljela da ovaj moj projekt ipak bude u prvom planu. Nismo nikad o tome konkretno razgovarali, mada ima jako puno upita', otkrila je. Do tada će nastaviti suradnju s Ivanom Zakom s kojim već priprema svoj novi singl, a i nastupe po Hrvatskoj i Sloveniji.

Izvor: Društvene mreže