rođendan slobodne dalmacije

Dugo je nije bilo: Na zabavu stigla i Izabela Martinović, Danijelina sestra

10.06.2023 u 13:22

Izabela Martinović

Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

Bionic
Reading

Sestru Danijele Martinović dugo nismo vidjeli na zabavama koje pohode naši celebrityji, no Izabela Martinović nije mogla odbiti poziv za proslavu 80. rođendana Slobodne Dalmacije. Na zabavu je stigla u dugačkoj plavoj haljini, a družila se s dragom kolegicom

Sinoć su se u Splitu okupili brojni poznati poput Zorice Kondže, Matije Vuice i Ane Gruice Uglešić, a svečanoj rođendanskoj zabavi nije odoljela ni Izabela Martinović. Sestra Martinović ovaj je put stigla bez sestre Danijele, a noć je provela uz drage prijatelje koje poznaje već godinama.

Zablistala je u dugačkoj plavoj haljini s detaljima plave čipke, a otkrila je da ju je nabavila u poznatom dućanu La Perla, lokaciji gdje rado odabire odjevne kombinacije za evente koje pohodi. Kosu je podigla u elegantnu punđu s puštenim prednjim pramenovima.

Fotografirala se u društvu Jasne Zlokić i Vesne Budimir, sutkinje koja je 2004. godine proglašena za Miss Universe Dalmacije i drugom pratiljom Miss Universe Hrvatske.

'Neki period mene čisto nema previše javno, tako da ljudi misle da sam otišla. Ali u stvari ja sam uvijek tu, haha! Sramežljiva sam. Jednostavno sam takva. Imam osjećaj da ne želim stalno nametati ako se stalno negdje slikam i guram', priznala je jednom prilikom pjevačica za InMagazin pa otkrila da još uvijek živi glazbu.

  • +6
Kreacije na 80. rođendanu Slobodne Dalmacije Izvor: Cropix / Autor: PAUN PAUNOVIC