u galeriji meštrović

Iris Livaja stigla u stajlingu koji mami poglede: Crna haljina s izrezima je pun pogodak

10.06.2023 u 12:04

Bionic
Reading

Iris Livaja stigla je bez supruga Marka, ali svi su pogledi bili upereni u nju. U zanimljivoj haljini s izazovnim prorezima mamila je poglede, a još jednom je pokazala da je crna boja najfinije elegancije

Sinoć je na atraktivnoj lokaciji Galerije Meštrović na splitskim Mejama održan veliki 80. rođendan Slobodne Dalmacije, a tim su se povodom okupila i brojna imena hrvatskog javnog života. Većina se dama za tu je posebnu priliku odlučila za bijele ili crne odjevne kombinacije, a među njima i Iris Livaja koja je stigla prekrasna u crnom.

Atraktivna Iris na zabavu je stigla bez supruga Marka Livaje, a otkrila je da je njegov zadatak te večeri čuvati djecu i malo odmoriti od cijele stresne situacije u kojoj se našao.

Sređena Iris stigla je u crnoj haljini dugih rukava koja je vrlo zanimljiva zbog upečatljivih izreza u području dekoltea i trbuha. Haljina 'Nikki' je brenda Ronny Kobo, a Splićanka je za nju izdvojila nešto više od 500 eura. Elegantna haljina pratila je figuru vitkog tijela lijepe wagsice koja je plavu kosu isfenirala u opuštene, ali efektne lokne.

Iris je priznala da se za party spremila u manje od pola sata, a za Slobodnu Dalmaciju je i otkrila kako izgleda njezino spremanje: 'Spremala sam se za party ravno 20 minuta! Naučila sam se tako brzo spremati radi posla kojim sam se bavila, morala sam biti jako brza. A i danas moram! Takav je život. Tuširanje, šminka, navlačenje haljine... Obično dan prije složim u glavi dvije kombinacije koje bih mogla. Brzo odlučujem.'

Na rođendanskom partiju je vrijeme provodila s prijateljicom Anom Gruicom Uglešić i njezinim suprugom Boranom Uglešićem, a pridružio im se i Anin najbolji prijatelj Ivo Perkušić.

  • +6
Kreacije na 80. rođendanu Slobodne Dalmacije Izvor: Cropix / Autor: PAUN PAUNOVIC