simbolika nakita

Drži ga blizu srca: Jennifer Lopez iz dana u dan iznova raznježi javnost

11.11.2022 u 11:41

Bionic
Reading

Zaljubljena Jennifer Lopez ne skriva bračnu sreću. Prisjetila se trenda starog 10-ak godina i objesila vlastito i suprugovo ime na ogrlicu kao potvrdu ljubavi

Zaljubljenost bračnog para Affleck-Lopez iz dana u dan iznova raznježi javnost. Obožavatelji slavnog para 'Bennifer' posebnu pozornost posvećuju njezinom statement nakitu koji obožava nositi.

U kolovozu su posjetili Portofino, a Jennifer se ukrasila ogrlicom 'BEN' koju joj je Affleck poklonio za njezin 52. rođendan.

S obzirom da je velika ljubiteljica nakita, nedavno je objavila fotografiju u elegantnoj bijeloj svilenoj haljini i bijeloj bundi, a oko vrata je nosila najnoviju ogrlicu na kojoj pisanim slovima piše 'Jennifer & Ben'. Ogrlicu je uparila s još jednom dugom ogrlicom s privjeskom kolibrića.

Maleni kolibrić simbol je beskonačnosti jer u zraku krilima ispisuju oblik horizontalne osmice, odnosno znaka beskonačnosti. Isto tako, predstavljaju harmoniju i da baš ništa nije slučajno. Možda baš kolibrić nosi znakovitu skrivenu poruku da je cijela romansa popularnog para trebala preći određene prepreke kako bi sada živjeli savršen sklad.

  • +3
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: Amy Sussman / Getty images / Profimedia