jennifer na kvadrat

Kako se slažu Jennifer Lopez i Jennifer Garner? Ben Affleck nalazi se između dvije vatre

09.11.2022 u 09:31

Bionic
Reading

Problemi koji čekaju Bena Afflecka sve su bliži dolaskom blagdana. Iako je s bivšom suprugom u izvrsnim odnosima te zajedno odgajaju djecu, blagdani bi mogli stvoriti nesuglasice. Garner i Lopez navodno ne žele imati zajedničko obiteljsko okupljanje, a dogovor kod koga će djeca provesti praznike bit će teško postići

Glumački par Jennifer Garner i Ben Affleck rastao se 2017. godine nakon 12 godina braka u kojima su dobili troje djece. I dok je Garner pronašla utjehu u američkom biznismenu Johnu Milleru, Ben Affleck vratio se svojoj ljubavi iz mladih dana, Jennifer Lopez.

Popularni glumac ima troje djece iz braka s Garner, a Jennifer Lopez je majka blizanaca koje je dobila u braku s Marcom Anthonyjem. Sada kada se 'Bennifer' vratio na duge staze, moraju spojiti svoje obitelji.

'Ono što se nadam da ću njegovati s našom obitelji jest da njegova djeca imaju novog saveznika u meni, a moja djeca imaju novog saveznika u njemu, nekoga tko ih stvarno voli i brine o njima, ali može imati drugačiju perspektivu i pomoći mi da vidim stvari koje ne mogu vidjeti jer sam jako emocionalno vezana za svoju djecu', objasnila je Lopez te istaknula koliko joj je stalo da se dvije obitelji dobro slažu.

Ipak, proces prilagodbe novoj obiteljskoj rutini olakšava činjenica da su dvije Jennifer u dobrim odnosima. Lopez je nedavno izjavila da je odnos Bena Afflecka s bivšom suprugom dobar te da jako dobro surađuju, što svima olakšava situaciju i roditeljske zadaće.

Također, nazvala je Garner 'nevjerojatnim roditeljem'.

Međutim, ovih dana se priča o hladnom odnosu između dvije žene popularnog glumca. Navodno su problem nadolazeći blagdani i obiteljske tradicije koje se sada, dolaskom nove supruge, mijenjaju.

  • +14
Jennifer Lopez, Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Obiteljska idila Dana zahvalnosti morat će se promijeniti jer dvije Jennifer, navodno, ne mogu organizirati zajedničke blagdane. Do samog praznika roditelji će morati riješiti nesuglasice jer im je dobrobit djece na prvom mjestu.