KRV NIJE VODA

Društvenim mrežama proširila se fotografija malenog Luke Modrića u naručju njegove majke Radojke, a svi komentiraju koliko su slični

10.12.2020 u 18:08

Bionic
Reading

Facebookom se proširila fotografija Luke Modrića iz djetinjstva na kojoj malenog Luku u naručju drži njegova majka Radojka, a sličnost između njih dvoje je uistinu neporeciva

Društvenim mrežama kruži fotografija Luke Modrića kad je bio beba, na kojoj ga majka Radojka drži u krilu. Iako danas vješto svladava suparnike na terenu, maleni Luka na fotografiji vjerojatno još nije znao ni hodati.

Na fotografiji iz djetinjstva je vidljivo kako naš najuspješniji nogometaš svojoj majci čestita 60. rođendan, ali i koliko je dvojac sličan, što su primijetili i brojni Lukini fanovi kada je fotografija počela kružiti internetom, nakon što ju je nogometaš objavio na društvenim mrežama gdje ga prati vojska od ukupno 33 milijuna ljudi.

Brojni pratitelji pridružili su se čestitkama, a nisu mogli ne primijetiti i sličnosti između majke i sina.

'Ti si muška verzija mame. Kao jaje jajetu. Predivna fotografija i čuvaj svoje roditelje. Sigurno je ponosna na tebe' samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Modrić na svom profilu nerijetko objavljuje fotografije svoje supruge Vanje te djece Ivana, Eme i Sofije, a povremeno se i njegovi roditelji Stipe i Radojka pojave u javnosti. Oni su njegova najveća podrška, a nedavno im je i posvetio prestižnu nagradu 'Zlatna lopta'.

  • +11
Vanja i Luka Modrić s obitelji Izvor: Profimedia / Autor: Tiziana FABI / AFP / Profimedia